Akistata su Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnais kaunietį privertė pasijusti kaip vesterne | Kas vyksta Kaune

Akistata su Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnais kaunietį privertė pasijusti kaip vesterne

Kurioziškoje situacijoje kauniečiui teko aiškintis su Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnais. Nesusipratimas įvyko, kai vienpuse Algirdo gatve važiavęs vyras susidūrė su kitu automobiliu, kuris ir priklausė Viešosios tvarkos skyriui. Prieš eismą atvažiavę pareigūnai sustojo ir nepraleido kito automobilio.

„Šiandien susidūriau su Viešosios tvarkos skyrium. Atvažiavo prieš eismą, kadangi gatvėje yra vienpusis eismas. Nieko nebūčiau skundęs, jei ne jų apgailėtinas elgesys. Ne gana to, kad pažeidinėjo KET, bet ir neleido man važiuot. Reikėjo kaip kokiam vesterne lipt iš mašinos ir aiškintis. Labai gaila, kad taip provokuoja būtent tarnyba, kuri ir turėtų užtikrinti viešąją tvarką“, – rašė situaciją užfiksavęs kaunietis.

Pagal Administracinių nusižengimų kodekso 417 straipsnį, įvažiavimas į priešpriešinio eismo juostą pažeidžiant Kelių eismo taisyklių reikalavimus užtraukia baudą vairuotojams nuo šešiasdešimt iki devyniasdešimt eurų.

Už šio straipsnio numatytus administracinius nusižengimus gali būti skiriamas teisės vairuoti transporto priemones atėmimas nuo vieno iki trijų mėnesių.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA