Po dar vienos nelaimės kauniečiai sukruto: ką judinti, kad čia pastatytų šviesoforą? | Kas vyksta Kaune

Po dar vienos nelaimės kauniečiai sukruto: ką judinti, kad čia pastatytų šviesoforą?

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Gyventojams tapus liudininkais nelaimės, kai Neries krantinėje pėsčiųjų perėjoje partrenkta moteris, vienas skaitytojas svarsto, kad čia reikėtų įrengti šviesoforą. Šioje Vilijampolės gatvėje pėstieji nukenčia gana dažnai, tiesa, paskutiniai incidentai įvyko kiek kitoje vietoje.

Kaip pranešė keli skaitytojai, pėsčioji Neries krantinėje ties Sąjungos aikštės sankryža parblokšta penktadienį, apie 15.15 val. Kauniečiai teiravosi, kaip po įvykio moters sveikata, tačiau specialiųjų tarnybų savaitgalio suvestinėse apie šią nelaimę duomenų nėra.

Moteris, anot kauniečių, partrenkta šioje vietoje / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Vienas vyras teigė buvę prie moters kol atvyko medikai, sprendžiant iš jo pasakojimo, nukentėjusiosios būklė buvo gana sunki. Skaitytojas teiravosi, ar ji išgyveno.

„Ką judinti, kad toje vietoje pastatytų šviesoforą? Žmonės juk ne kėgliai…“ – apmaudo neslėpė kaunietis, nusprendęs, kad situaciją žymiai pagerintų ties Sąjungos aikšte pėstiesiems įrengtas šviesoforas.

Reikia pažymėti, kad per pastaruosius du mėnesius Neries krantinėje nukentėjo bent du pėstieji. Gruodžio 11-osios vakarą pėsčiųjų perėjoje kliudyta 1953 m. gimusi moteris, o lapkričio 18 d. rytą partrenkta 15-metė.

Visgi abi nelaimės įvyko kiek kietoje Neries krantinėse vietoje, prie Kuršėnų gatvės sankryžos.

Pėsčiųjų perėja Neries krantinėje

Primename, kad pernai kovą skaitytojams dvejonių dėl pėsčiųjų saugumo kėlė Šilainių kalno papėdėje, ties nauja „Maxima“ parduotuve įrengta perėja, nors, portalo žiniomis, per trumpą jos gyvavimo laikotarpį pėstieji čia sužeisti nebuvo.

Gavę daugiau informacijos apie eismo įvykyje nukentėjusios moters būklę, papildysime.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA