IKEA Kaune plečiasi: dar daugiau įkvėpimo ir sprendimų namams bei įmonėms | Kas vyksta Kaune

IKEA Kaune plečiasi: dar daugiau įkvėpimo ir sprendimų namams bei įmonėms

IKEA Kaune / Organizatorių nuotr.

Kauniečiai jau netrukus galės pasisemti dar daugiau idėjų ir praktiškų sprendimų savo namams. IKEA prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta plečiasi: išaugs ekspozicijų erdvė, atskiras plotas bus skirtas interjero planavimo paslaugoms verslui ir fiziniams asmenims, o užsukę lankytojai galės įsigyti švediškų maisto produktų. Apie laukiančias naujoves pasakoja Virginija Tamošauskienė, IKEA prekių užsakymo ir atsiėmimo vietos Kaune vadovė.

– Kuo nustebinsite kauniečius?

– Prieš kelerius metus IKEA Kaune prekybos centre „River Mall“ atidarė prekių užsakymo ir atsiėmimo vietą, kuri atnešė švediškas idėjas ir sprendimus namams arčiau mūsų miesto ir regiono gyventojų. Šalia gero dizaino, kokybės, tvarumo ir patogumo siekiame užtikrinti, kas visi mūsų baldai, aksesuarai namams būtų prieinami daugeliui už kasdien mažą kainą.

Atsinaujinančioje prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje ženkliai daugiau erdvės skirsime ekspozicijai, užsukę lankytojai pamatys daugiau praktiškų ir realistiškų interjero sprendimų, kuriuos galima paliesti, išbandyti. Taip pat Kauno IKEA prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje atsiras dvigubai daugiau prekių, kurias bus galima įsigyti iš karto – namų tekstilė, virtuvės ir stalo serviravimo reikmenys, namų dekoravimo aksesuarai, daiktų laikymo sprendimai – visa tai bus galima nusipirkti vietoje.

Plėtra vyks etapais, tad prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta veiks kaip įprasta iki pat atidarymo balandį.

IKEA Kaune / Organizatorių nuotr.

– Teigėte, kad lankytojai galės paragauti ir švediškų maisto produktų. Kas tai bus?

– Taip, balandį baigus plėtrą Kauno IKEA‘oje bus sukurta švediškų maisto produktų skyrius. Jame pirkėjams pasiūlysime kavos, arbatos, užkandžių, saldumynų, gėrimų. Tai leis parsinešti dar vieną dalelę Švedijos jausmo į savo namus.

– Kokie sprendimai, baldai yra aktualiausi kauniečiams?

– Karantino metu namuose praleidžiame daugiau laiko negu bet kada anksčiau. Namai tapo ir biuru, ir mokykla, ir sporto klubu, ir žaidimų erdve vaikams. Tad augant poreikiams, dėmesys ir investicijos į gyvenamąją erdvę irgi išaugo. Aktualiausia kauniečiams yra virtuvės, spintos ir kiti daiktų laikymo sprendimai, gyvenamojo kambario baldai ir aksesuarai, sprendimai namų biurui.

Taip pat, augant nekilnojamojo turto rinkai, gyventojams perkant naujus butus, kotedžus, namus arba iš pagrindų atnaujinant turimus senus, vis daugiau pirkėjų užsisako nemokamą* interjero planavimo paslaugą, kai patyrę dizaineriai suplanuoja visus namų sprendimus – nuo virtuvės iki vaikų kambario – ir visa tai galima įsigyti iš karto.

– Pas jus užsuka ir verslo įmonių atstovai. Kokie jų poreikiai?

– Siekiame būti pirmu kontaktu verslininkams ir NT plėtotojams, kuriems reikia įrengti gyvenamosios paskirties objektus ar sukurti interjerą kavinei, grožio salonui, optikai ar nedidelei parduotuvei. Taip savo 75 metų patirtį, kuriant kasdien gražesnį gyvenimą daugeliui žmonių, pritaikome verslo įmonėms bei jų klientams. IKEA interjero dizaineriai įmonėms siūlo nemokamas paslaugas* nuo viso biuro interjero sukūrimo iki jau esamo interjero atnaujinimo, papildymo trūkstamomis detalėmis.

IKEA Kaune / Organizatorių nuotr.

– Kas naujo vyksta Kauno regiono biurų erdvėse?

– Mūsų interjero dizaineriai, dirbantys su verslo klientais, vis dažniau gauna užsakymų biuruose sukurti darbuotojams gerovės erdves, pavyzdžiui, darbuotojų patogumui ir pramogoms yra įrengiamos virtuvės, laisvalaikio erdvės, kuriose galima rengti picų vakarėlius ar net patiems užsiimti maisto gaminimu. Tad be darbo vietų, mūsų interjero dizaineriai verslo klientams vis dažniau kuria ir namų jausmą suteikiančias biurų erdves.

– Ar augs pačios IKEA-jos Kaune komanda?

– Taip, augant pirkėjų aptarnavimo erdvėms, ieškome papildomų darbuotojų: konsultantų – planuotojų, kurie padės klientams susiprojektuoti virtuves, spintas ir kitus sprendimus, bei pirkėjų aptarnavimo skyriaus darbuotojų. Siekiame būti daugiau nei tiesiog vieta dirbti, tad visi, kurie nori prisidėti kuriant gražesnį kasdienį gyvenimą namuose ir už jų ribų, yra laukiami pas mus komandoje.

* Interjero projekto parengimas paslaugos yra nemokamos iš IKEA įsigyjant 70 proc. suplanuotų baldų ir aksesuarų. Daugiau apie paslaugas galima rasti www.IKEA.lt svetainėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA