Kaune – pirmosios vandenlenčių varžybos po stogu | Kas vyksta Kaune

Kaune – pirmosios vandenlenčių varžybos po stogu tiesioginės transliacijos pradžia 19.30 val.

Asociatyvi / Organizatorių nuotr.

Šiandien, sausio 8 dieną, Girstučio baseine įvyks pirmosios Lietuvoje vandenlenčių sporto varžybos po stogu „Pool Champ’22”. Sportininkų meistriškumą atliekant oro bei tramplino triukus bus galima išvysti ir tiesioginės transliacijos metu portale „Kas vyksta Kaune” nuo 19.30 val., ją galite stebėti čia.

Vandenlenčių varžybos Girstučio baseine startuos 17 val., o nuo 19.30 val. portalas „Kas vyksta Kaune” tiesiogiai transliuos varžybų finalą. Tokio formato varžybos Kaune ir apskritai Lietuvoje vyks pirmą kartą.

„Pirmosios vandenlečių varžybos „Pool Champ’22” po stogu sulaukė tikrai didelio susidomėjimo. Jau dabar turime 30 užsiregistravusių sportininkų ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kaimyninių šalių – Lenkijos ir Latvijos”, – džiaugėsi varžybų organizatoriai.

Varžybos vyks dviem etapais. Dalyviai turės 4 plaukimus po 1 ratą (pirmyn ir atgal). 1 ir 2 plaukimuose atliekami oro triukai. 3 ir 4 plaukimuose atliekami triukai per trampliną. Dalyviai nebus skirstomi į pogrupius ir jokių triukų limitų nėra. 50 proc. dalyvių įvertintų aukščiausiais balais keliaus į finalą.

Varžybose teisėjaus patyręs teisėjas ir vandenlentininkas Mantas Žemgulis. Bendras piniginis fondas net 1200 eurų, kuriuos vienodai pasidalins vyrų ir moterų kategorijos.

Daugiau apie renginį čia. Varžybų finalą nuo 19.30 val. tiesiogiai transliuos naujienų portalas „Kas vyksta Kaune”.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA