Kauno „Žalgiris“ tik vieno metimo skirtumu nukovė Šiaulių ekipą | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgiris“ tik vieno metimo skirtumu nukovė Šiaulių ekipą

/ „BC Žalgiris Kaunas“ „Facebook“ nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pasiekė dar vieną pergalę „Betsafe-LKL“ čempionate. Jure Zdovco treniruojami žalgiriečiai išvykoje rezultatu 89:86 (20:23, 22:23, 18:14, 29:26) palaužė „Šiauliai-7bet“ komandą.

Dvikovos pradžioje po penkis taškus surinko Joshas Nebo ir gimtadienį švenčiantis Edgaras Ulanovas, o Tyleris Cavanaugh pridėjo dvitaškį – 12:9. E.Ulanovas pelnė dar keturis taškus, o kėlinio pabaigoje po dvitaškį dar realizavo T.Cavanaugh ir Lukas Lekavičius – 20:23.

E.Ulanovas taikliu dvitaškiu pradėjo antrą ketvirtį, du baudų metimus realizavo T.Cavanaugh, vieną pataikė J.Nebo, o Janis Strelniekas, Karolis Lukošiūnas ir T.Cavanaugh pataikė iš toli – 34:35. Dvitaškiu pasižymėjo Tai Websteris, vieną baudos metimą pridėjo Marekas Blaževičius, o savo gerą pasirodymą pratęsęs E.Ulanovas pelnė dar penkis taškus – 42:46.

Po pertraukos T.Websteris smeigė tritaškį, o po du tritaškius pataikiusio ir išvis aštuonis taškus iš eilės pelniusio T.Cavanaugh atkarpos, žalgiriečiai vėl buvo priekyje – 53:52. Po du taškus kėlinio pabaigoje dar surinko baudas sumetęs L.Lekavičius ir dvitaškį realizavęs Paulius Jankūnas, o Nielsas Giffey taikliai atakavo iš toli – 60:60.

Paskutinio ketvirčio pradžioje du taškus pelnė N.Giffey, baudos metimą įmetė T.Cavanaugh, tačiau trijų minučių atkarpą svečiai pralaimėjo 3:7. Tiesa, netrukus kauniečius priartino K.Lukošiūno tritaškis, o po dviejų iš eilės taiklių tolimų T.Cavanaugh metimų, „Žalgiris“ jau buvo priekyje – 72:69. Tas pats T.Cavanaugh dar sumetė du baudų metimus, tą patį pakartojo M.Blaževičius, J.Strelniekas taikliai paleido tolimą bombą ir likus žaisti minutę komandas skyrė taškas – 79:78. Tuomet E.Ulanovas pataikė tritaškį per rankas ir realizavo du baudų metimus, po du pataikė J.Strelniekas ir T.Websteris, o pergalę įtvirtino vienas taiklus N.Giffey metimas – 89:86.

„Žalgiris“: T.Cavanaugh 26 (8 atk. kam., 5 rez. perd.), E.Ulanovas 21 (6 atk. kam.), J.Strelniekas 8, T.Websteris 7 (4 rez. perd.), J.Nebo 6( 8 atk. kam.), N.Giffey 6, K.Lukošiūnas 6, L.Lekavičius 4 (4 rez. perd.), M.Blaževičius 3, P.Jankūnas 2, M.Kalnietis 0.

„Šiauliai-7bet“: J.Elmore’as 32, G.Staniulis 16, M.Varnas 11, N.Bezbradica 10.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA