Automobilio remontas Šančiuose pasibaigė tragedija: medikai padėti nebegalėjo | Kas vyksta Kaune

Automobilio remontas Šančiuose pasibaigė tragedija: medikai padėti nebegalėjo papildyta

Asocaityvi / R. Tenio nuotr.

Penktadienio popietę skaudi nelaimė įvyko Šančiuose – vyrą mirtinai prispaudė remontuojamas automobilis. Atvykę medikai konstatavo žmogaus mirtį.

„Pas mus kaimynas gatvėje remontavo mašiną ir nukritus mašinai ant jo žuvo. Nelaimė įvyko Pušyno gatvėje, buvo ir medikai, ir gaisrinė, ir policija“, – 15 val. nurodė portalo skaitytojas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad pranešimas apie tokią nelaimę gautas 14.07 val. Į nurodytą vietą atvykę pareigūnai rado mirtinai sužalotą asmenį.

Greitosios pagalbos medikai konstatavo 67-erių metų amžiaus vyro mirtį. Šis garaže remontavo automobilį „Hyundai“, pirminiais duomenimis, tragedija įvyko mėginant transporto priemonę išstumti.

Panašus incidentas netoli šios vietos užfiksuotas beveik lygiai prieš ketverius metus. Tąkart tarnybos skubėjo į garažą Servitutų gatvėje, kur ant 1969 m. gimusio vyro užkrito istorinis „BMW“.

Papildyta sausio 8 dieną 9.42 val.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, automobilis patrauktas rankiniu būdu, prie garažo sienos buvo prispaustas vyras, medikai konstatavo mirtį. Pilietis gaivintas, kol atvyko medikai.

Anot Policijos departamento, pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA