Įspėja apie „slaptą“ duobę: per tris dienas padarė 2000 eurų žalos | Kas vyksta Kaune

Įspėja apie „slaptą“ duobę: per tris dienas padarė 2000 eurų žalos

Skaitytojo nuotr.

Nesibaigiantis lietus Kauno gatvėse paslėpė daug skaudžių duobių, apie vieną jų įspėja ir Šilainių gyventojas. Baltų prospekte po vandeniu tūnantys spąstai vairuotojams jau galėjo pridaryti kelis tūkstančius eurų siekiančių nuostolių.

„Šilainiuose, Baltų pr., netoli įvažiavimo į 149 namą, atsirado didelė, gili duobė!!! Kadangi dabar daug vandens, jos net nesimato normaliai, bet ji yra kažkur 40 cm gylio ir ten telpa visas ratas”, – trečiadienio vakarą įspėja kaunietis.

Vyro teigimu, į nelemtą duobę Šilainiuose jau įkliuvo ne vienas vairuotojas, o per tris dienas vairuotojams padaryta žala galėtų siekti ir 2000 eurų žalos.

„Mano tėvas jau susprogdino padangą ir sulaužė ratą. Kadangi duobė po vandeniu, jos nesimato. Per pastarąsias 3 dienas mačiau, kaip nuo tos vietos atvažiavo išvežti dvi mašinas, nes išlaužė priekinę važiuoklę, ir dar dvi mašinas, kurios suskaldė ratus!!! Prašau dalintis ir pranešti žmonėms, nes per 3 dienas ta duobe jau, sudėjus, padarė gerus 2000 Eur žalos”, – praneša vyras.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad ratų keitimo „vakarėlis“ pirmadienį vyko ir ant Milikonių kalno, tądien kalną blokavo keturių sustojusių automobilių eilė.

Daugybę naujų duobių kauniečiai pastebėjo pastarosiomis dienomis smarkiai atšilus orui. Ne vienas ratus keitė H. ir O. Minkovskių gatvėje, dideli nelygumai atsivėrė Panerių gatvėje. Daugiau apie vairuotojų negandas skaitykite čia.

Tuo metu pirmadienį atlydžio vanduo smarkiai paplovė Amalių tunelio šlaitą, skaitytojas nerimavo, ar tokia nuošliauža nepakenks geležinkelio bėgiams. Vaizdo įrašą iš šios vietos galite peržiūrėti čia.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA