Nukeltas dar vienas „Žalgirio“ susitikimas Eurolygoje | Kas vyksta Kaune

Nukeltas dar vienas „Žalgirio“ susitikimas Eurolygoje

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkams dar vieną savaitę teks praleisti be Eurolygos kovų. Lyga pranešė, kad 19-ojo turo rungtynės su Pirėjo „Olympiacos“ dėl COVID-19 atvejų varžovų stovykloje yra nukeliamos į vėlesnę datą.

Kaip nurodoma oficialioje „Žalgirio“ svetainėje, „Olympiacos“ komandoje COVID-19 protrūkis buvo užfiksuotas praėjusią savaitę, kuomet nukeltos graikų rungtynės su Maskvos CSKA komanda.

Pagal Eurolygos taisykles kiekvienas mačas daugiausia tris kartus gali būti nukeltas į laisvas datas. Eurolyga informuos apie naują datą, kai ją suderins su abiem klubais.

Anot klubo, net ir pasikeitus rungtynių datai turimi bilietai galios ir juos įsigijusiems žiūrovams papildomų veiksmų atlikti nereikės. Jei bilietus turintiems asmenims naujoji rungtynių data netiks, bus galimybė grąžinti bilietus.

Neįvykusios Eurolygos 17-ojo turo rungtynės tarp Kauno „Žalgirio“ ir Milano „AX Armani Exchange“ komandų buvo perkeltos į vasario 8 d., o išvykoje turėjęs vykti 18-ojo turo susitikimas su Atėnų „Panathinaikos“ ekipa dar laukia naujos datos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA