Į pagalbą atskubėję ugniagesiai užstrigo Šilainių kieme: misiją teko tęsti pėsčiomis | Kas vyksta Kaune

Į pagalbą atskubėję ugniagesiai užstrigo Šilainių kieme: misiją teko tęsti pėsčiomis

Ankstų penktadienio rytą šilainiškius budino specialiųjų tarnybų sirenos. Į nelaimės vietą dėl užstatyto daugiabučio kiemo negalėję patekti ugniagesiai operaciją tęsė pėsčiomis. Laimei, bute gaisras nespėjo išplisti, nukentėjusių asmenų nėra.

„Šiandien 5.30 Vėtrungės gatvėje, netoli 10-12 namų, susirinko gausios įvairių tarnybų pajėgos – buvo ir greitosios, ir gaisrinės, ir policijos mašinos. Įdomu, kas čia galėjo tokio baisaus nutikti?” – teiravosi skaitytojas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, 05.26 val. gautas pranešimas, kad kaimynų bute uždūminimas.

Ugniagesių atvykimas užtruko, nes autocisternoms privažiuoti trukdė sustatyti gyventojų automobiliai. Iki daugiabučio teko eiti pėstiems. Patekus į butą rastas puode prisvilęs maistas, buvo uždūmintos patalpos. Butas 4 kambarių, niekas nenukentėjo, puodas nukeltas nuo viryklės, patalpos išvėdintos. Dūmų detektoriaus nebuvo.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad nuo sausio 1-osios įsigalioja naujos Kelių eismo taisyklės (KET), kurios palies ir daugiabučių gyventojus. KET pakeitimai numato, kad automobiliams bus draudžiama stovėti gatvės ir įvažiavimo į teritoriją sankirtoje ir arčiau kaip 5 metrų atstumu nuo jos.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA