Parduotuvių darbo laikas per Naujuosius: duris užvers ne visos | Kas vyksta Kaune

Parduotuvių darbo laikas per Naujuosius: duris užvers ne visos patikslintas prekybos centro "Molas" darbo laikas

DELFI / Raminta Rakauskė, Kas vyksta Kaune 2021/12/30 14:07
Asociatyvi /R. Tenio nuotr.

Iki Naujųjų metų likus vos dienai, prekybininkai įspėja dėl darbo laiko pokyčių. Rytoj, gruodžio 31 dieną, prekybos tinklai dirbs trumpiau nei įprasta, o sausio 1-ąją didžioji dalis parduotuvių nedirbs.

Prekybos tinklo „Maxima“ atstovai skelbė, kad Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31-ąją šio tinklo parduotuvės dirbs iki 21 valandos, o sausio 1-ąją išvis nedirbs.

Panašiai dirbs ir „Iki“ prekybos tinklas. Kaip teigė jo komunikacijos vadovė Vaida Budrienė, gruodžio 31-ąją jie dirbs nuo numatytos darbo pradžios iki 20 val., o sausio 1 d. parduotuvės dirbs nuo 10 val. iki 20 val.

Prekybos tinklo „Rimi“ parduotuvės sausio 1-ąją taip pat nedirbs, tiesa, išskyrus budinčią parduotuvę prekybos centre „Savas“.

Prekybos tinklo „Norfa“ atstovas spaudai Darius Ryliškis tikino, jog paskutinę šių metų dieną „Norfa“ parduotuvės duris užvers 20 val. „Naujųjų metų dieną nedirbs. Sausio 2 d. atsidarys 10 val.“, – teigė jis.

„Lidl“ atstovės ryšiams su visuomene Linos Skersytės teigimu, įmonė nelaužys tradicijų ir sausio 1-ają nedirbs. Naujųjų metų išvakarėse parduotuvės dirbs iki 20 val., o sausio 2-ąją dieną darbą pradės nuo 8 val.

Tuo metu gruodžio 31-ąją Kauno „Akropolyje“ parduotuvės ir paslaugų salelės klientų lauks iki 19 val., „Maxima” iki 21 val., o „Forum Cinemas“ iki 23 val. Sausio 1 dieną „Akropolyje” veiks tik kino teatras „Forum Cinemas“, į jį patekti bus galima per 3C įėjimą, iš stovėjimo aikštelės trečio aukšto.

Paskutinę metų dieną prekybos ir laisvalaikio centre „Mega” parduotuvės dirbs ir paslaugos bus teigiamos taip pat iki 19 val. Sausio 1-ąją „Megoje” nuo 12 val. iki 20 val. veiks restoranai ir kai kurios pramogos.

Prekybos centre „Molas” gruodžio 31-ąją parduotuvės ir restoranai dirbs iki 18 val., keliomis valandomis ilgiau „Alkava”, „Vynoteka” ir „Maxima”. Tuo metu sausio 1-ąją prekybos centre nuo vidurdienio veiks tik „Čili Pizza”.

Pirkinių centre „Savas” paskutinę metų dieną parduotuvės veiks iki 17 val., „Rimi” iki 21 val. Pirmąją metų dieną nuo 8 val. ryto atsidarys tik „Rimi”.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA