„Žalgiriui“ nusikelia dar vienos rungtynės Eurolygoje: atšauktas susitikimas su „Panathinaikos“ | Kas vyksta Kaune

„Žalgiriui“ nusikelia dar vienos rungtynės Eurolygoje: atšauktas susitikimas su „Panathinaikos“

delfi.lt 2021/12/30 18:48
DELFI nuotr.

Prieš pat rungtynes ketvirtadienį Atėnuose paaiškėjo, kad „Panathinaikos“ komandoje nustatyti dar trys COVID-19 atvejai. Veikiausiai Kauno „Žalgiris“ antrą savaitę iš eilės nesigrums Eurolygoje, o dvikova bus nukelta.

Ketvirtadienį Eurolyga oficialiai paskelbė dėl COVID-19 protrūkių nukeltų rungtynių datas. Praėjusią savaitę turėjusi Kaune vykti dvikova tarp „Žalgirio“ ir Milano „Armani“ komandų nukelta į kitų metų vasario 8-ą dieną.

Taip pat paaiškėjo, kad šios savaitės (Eurolygos 18-o turo) rungtynės tarp Milano „Armani“ ir Berlyno ALBA vyks kitų metų sausio 18-ą dieną.

Į vasario 8-ą dieną nukelta ir dvikova tarp Stambulo „Fenerbahče“ ir Madrido „Real“, turėjusi vykti šią savaitę.

Eurolygos drausmės komitetas ketvirtadienį paskelbė nuobaudas būsimam „Žalgirio“ varžovui Atėnų „Panathinaikos“ klubui.

Eurolyga įpareigojo sumokėti klubą už taisyklių pažeidimus praėjusią savaitę vykusiose rungtynėse tarp „Panathinaikos“ ir Pirėjo „Olympiakos“ komandų. Graikijos čempionai gavo 6 tūkst. eurų baudą už pirotechnikos naudojimą arenoje, 7 tūkst. – už varžovų trikdymą lazeriniais spinduliais, 12 tūkst. – už grupės sirgalių nepagarbų elgesį per rungtynes, 8 tūkst. – už daiktų mėtymą į aikštę.

Bausmės neišvengė ir „Barcelona“ klubas – 4 tūkst. eurų teks susimokėti už nepagarbų sirgalių elgesį namų rungtynėse praėjusią savaitę su Kazanės UNIKS krepšininkais.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA