Užfiksavo, kaip įvyko tragiška avarija Savanorių prospekte | Kas vyksta Kaune

Užfiksavo, kaip įvyko tragiška avarija Savanorių prospekte

Trečiadienio naktį įvykusi tragiška avarija sukėlė didelį susidomėjimą ir iškėlė daug klausimų, kaip galėjo įvykti skaudus įvykis, kai „VW Golf“ vairuotojas rėžėsi į stovintį sunkvežimį. Skaitytojai pasidalijo vaizdo medžiaga, kurioje matyti kaip įvyko nelemtas įvykis.

„Truputis medžiagos apie skaudžią avarija“, – rašė vaizdo įrašu pasidaliję kauniečiai.

Vaizdo įraše matyti, kad automobilis atlekia gan dideliu greičiu ir rėžiasi į pirmoje juostoje stovėjusį sunkvežimį. Kitų automobilių aplink nematyti, tad versija, jog automobilio vairuotojas su kažkuo lenktyniavo galėtų būti atmesta.

Kaip jau rašėme ryte, gruodžio 29 dieną apie 1.30 val. Kaune, Savanorių prospekte, automobilis „VW Golf“, vairuojamas 1989 metais gimusio vyro, atsitrenkė į 1-oje eismo juostoje stovėjusį vilkiką „Scania“.

Eismo įvykio metu žuvo automobilio „VW Golf“ vairuotojas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. – Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdybos duomenimis, „VW Golf“ automobilyje buvęs prispaustas vyras iš automobilio ištrauktas specialiąja gelbėjimo įranga ir perduotas medikams. 01.50 val. medikai konstatavo piliečio mirtį.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA