Muzikinio teatro sodelis jau atviras ir pasitinka įvairiomis spalvomis | Kas vyksta Kaune

Muzikinio teatro sodelis jau atviras ir pasitinka įvairiomis spalvomis

Kauno muzikinio teatro sodelis

Užsitęsusiems Kauno muzikinio teatro sodelio rekonstrukcijos darbams einant į pabaigą prieš pat didžiąsias metų šventes ši miesto erdvė nusidažė įvairiomis spalvomis. Kviečiame pasigrožėti „Kas vyksta Kaune“ fotografo galerija.

Ketinantiems apsilankyti šioje vietoje gyvai verta pažymėti, kad nors sodelis jau atidarytas praeiviams ir iš dalies baigtas, ne visos plyteles yra sudėtos, vietomis galima rasti žvyro. Tad norintiems pamatyti pilnai atsinaujinusį sodelį reikės dar palaukti.

Primename, kad sodelio rekonstravimo darbai prasidėjo praeitų metų liepos mėnesį. Darbų metu buvo užsibrėžta atnaujinti lietaus nuotekų sistemą, pakloti naują granitinę dangą, įrengti modernesnį apšvietimą. Be kitų pokyčių, sodelyje neliko ugnies deivės Gabijos paminklo. Ji buvo iškelta į Dainavos parką.

Tiesa, darbų tempus sulėtino problemos su granito plokščių iš Kinijos atgabenimu. Pasak Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo Aloyzas Pakalniškio, medžiagas vėlavo, nes dėl pasaulinės pandemijos buvo sutrikusi logistikos grandinė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA