Dėl netinkamo vairavimo Kaune aidėjo grasinimai: į konfliktą įsikišę pareigūnai rado ginklą | Kas vyksta Kaune

Dėl netinkamo vairavimo Kaune aidėjo grasinimai: į konfliktą įsikišę pareigūnai rado ginklą

Asociatyvi / D. Biržiečio nuotr.

Ketvirtadienį prekybos centrus bei susisiekimo arterijas užtvindę vairuotojai neapsiėjo ir be apsižodžiavimų. Dėl netinkamo vairavimo konfliktą sukėlęs ir kauniečiui grasinęs vyras turės pasiaiškinti policijai.

Policijos departamento duomenimis, gruodžio 23 dieną apie 18 val. Kaune, K. Baršausko gatvėje, automobilių stovėjimo aikštelėje, dėl nesaugaus vairavimo tarp dviejų vyriškių kilo konfliktas, kurio metu vienas iš jų pagrasino 1979 metais gimusiam vyrui ir įsėdęs į automobilį nuvažiavo.

Sulaikytas automobilis „Audi A4″, kurį vairavo 1994 metais gimęs vyras. Automobilio daiktadėžėje rastas daiktas, panašus į ginklą, galimai – orinis pistoletas. Surinkta medžiaga pagal LR BK 284 str. – Viešosios tvarkos pažeidimas.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA