Skaitytojas judrioje Kauno sankryžoje užfiksavo „BMW“ nardymo ypatumus | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas judrioje Kauno sankryžoje užfiksavo „BMW“ nardymo ypatumus

„Kas vyksta Kaune“ prieš porą dienų pasiekė vaizdo įrašas, kuriame matyti prastai pasibaigęs neapdairus „BMW“ manevras. Be posūkio signalo persirikiuoti mėginęs vairuotojas atsitrenkė į kitą automobilį.

„BMW“ nardymo ypatumai. Užfiksuota visai nesenai“, – antradienio vakarą, apie 17.30 val. Birštono gatvėje įamžinta medžiaga dalijosi portalo skaitytojas.

Veiksmas vyko prie Karaliaus Mindaugo prospekto sankryžos. Sukti dešinėn link Vytauto Didžiojo (Aleksoto) tilto laukęs „BMW“ nusprendė apvažiuoti priešais stovėjusį „Volkswagen“ furgoną ir čia prasidėjo prabangaus visureigio vairuotojo bėdos.

Persirikiavęs į antrą juostą, posūkio signalo neįjungęs vairuotojas gana įžūliai tuoj pat spraudėsi atgal, bet „Volkswagen“ po tokių manevrų nebuvo nusiteikęs geranoriškai ir už tai sumokėjo apibraižyta priekine dalimi.

Po lengvo smūgio „BMW“ ekipažas sulaukę eismą dar labiau trikdančios moralinės paramos – tiesiai už raudono automobilio vidury važiuojamosios dalies sustojo masyvus pikapas, kurio vairuotojas nuskubėjo aiškintis aplinkybių, o gal duoti išmintingų patarimų.

Primename, kad pagal Administracinių nusižengimų kodekso 417 str. 1 d., įspėjamųjų signalų naudojimo tvarkos pažeidimas užtraukia baudą nuo 30 iki 90 eurų. Pažeidus reikalavimą rikiuojantis duoti kelią, gresia nuo 60 iki 90 eurų bauda ar net vairuotojo pažymėjimo atėmimas nuo 1 iki 3 mėnesių.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA