Milžiniška spūstis magistralėje: kelią Vilniaus link užtvėrė vilkikas | Kas vyksta Kaune

Milžiniška spūstis magistralėje: kelią Vilniaus link užtvėrė vilkikas papildyta

Antradienio rytą vairuotojai praneša apie milžinišką spūstį magistraliniame A1 Vilnius-Kaunas-Klaipėda kelyje. Liudininkų teigimu, už Elektrėnų kelią užtvėrė vilkikas. Spūstis formuojasi Vilniaus link.

„Už Elektrėnų link Vilniaus avarija. Stovim jau ilgai, rinkitės kitą kelią jeigu įmanoma”, – „Kas vyksta Kaune” grupėje praneša vairuotojai.

Čia pat vairuotojai įspėja, kad magistralinis kelias A1 Vilnius-Kaunas-Klaipėda padengtas ledu. „Būkit atsargūs, Kaunas-Vilnius kelias – ledas.”

Avarija A1 kelyje / „Kas vyksta Kaune” grupės nuotr.

Papildyta 10.17 val.

Delfi.lt duomenimis, apie 9.41 val. policija sulaukė pranešimo, kad A1 kelyje, nuo Elektrėnų važiuojant Vievio link, susidūrė vilkikas ir lengvasis automobilis.

Pranešėjas teigė, kad dėl avarijos buvo paralyžiuotas eismas į abi puses.

Avarijos metu žmonės nenukentėjo.

Papildyta 11.00 val.

Liudininkų ir vilkiką nuo kelio patraukti padėjusių skaitytojų teigimu, A1 kelias atlaisvintas apie 10.49 val.

Eismo sąlygas šalyje antradienio rytą sunkina snygis, plikledis, pusto įspėja kelininkai.

Kaip pranešė Automobilių kelių direkcija, 9 val. duomenimis sudėtingiausios eismo sąlygos dėl snygio yra šiaurės, šiaurės vakarų, rytų ir pietryčių Lietuvoje.

Magistraliniai keliai šlapi, vietomis – su pažliugusio sniego provėžomis, krašto ir rajoniniai keliai padengti prispausto ar puraus sniego sluoksniu, daug kur provėžoti, slidūs.

Keliai valomi ir barstomi, tačiau vairuotojų prašoma rinktis saugų, ne maksimalų leistiną greitį.

Žiemiškai geresnės eismo sąlygos yra pietų, vidurio ir pietvakarių Lietuvoje, kur pagrindinių kelių dangos šlapios arba drėgnos.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai visoje šalyje išlieka slidūs, su prispausto bei pažliugusio sniego provėžomis.

Oro temperatūra – nuo 5 iki 10 laipsnių šalčio.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA