Klientų apstu, bet apkirpti nėra kaip: kiti laukė tešlą užsimaišę | Kas vyksta Kaune

Klientų apstu, bet apkirpti nėra kaip: kiti laukė tešlą užsimaišę

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šeštadienį „Kas vyksta Kaune“ pasiekė žinia apie Laisvės alėjoje išjungtą elektrą. Prie fontano dirbantiems verslams tai sudarė nemažų problemų – netikėtai sustojo kirpyklos, itališkų makaronų restorano darbas. Kauniečiai piktinosi, kad apie planuojamą skydinės remontą nebuvo įspėti iš anksto.

„Kas vyksta Kaune“ žiniomis, Energijos skirstymo operatoriaus (ESO) darbuotojai šeštadienio rytą atvažiavo keisti skydinės žmonių iš anksto neįspėję, elektra buvo išjungta visam kampui ties Laisvės alėjos 57 pastatu.

Paskutinį savaitgalį, kai čia esanti kirpykla dirba prieš šventes, apsikirpti užsirašė daug žmonių, kai kurie net iš Vilniaus važiavo, o apkirpti jų kurį laiką buvo neįmanoma. Čia dirbanti kirpėja „Kas vyksta Kaune“ sakė, kad elektros nebuvo maždaug nuo 9 iki 12 val.

„Negavome jokio perspėjimo, skambinome į ESO, sako, gerai, pasakysime. Bet tai anksčiau reikėjo sakyti. Problemų toje skydinėje jau buvo seniai, bet mums nepatogumai. Laisvės alėjoje šiais laikais tokie dalykai“, – apmaudo neslėpė pašnekovė.

Anot jos, visos kirpėjos turėjo darbo, o išjungta elektra sujaukė visą grafiką. Priedo, miesto telefonas neveikė, tad klientai negalėjo prisiskambinti. Elektros kelias valandas neturėjo ir itališkų makaronų restoranas „Paslėpti receptai“, moters žodžiais, tešlą užsimaišę laukė, taip pat baras „Republic“.

„Šeštadienis, Kalėdos ant nosies. Paskutinis šeštadienis, kai dirbame prieš šventes, o šitokie nesklandumai“, – pasak pašnekovės, klientų srautas šiandien išties didelis.

Šiuo metu ESO atjungimų žemėlapyje nepranešama apie jokį planinį remontą ar elektros tinklo gedimus.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA