Skiepijimo lyderiams Kauno rajone – solidžios premijos | Kas vyksta Kaune

Skiepijimo lyderiams Kauno rajone – solidžios premijos

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Artėjant šventėms šešių Kauno rajono gydymo įstaigų 53 darbuotojai sulauks premijų už geriausius skiepijimo nuo COVID-19 rezultatus. Šiam tikslui savivaldybė skyrė 25 tūkst. eurų. Meras Valerijus Makūnas sakė, kad šiuo sprendimu siekiama atkreipti dėmesį į pasiaukojamą medikų darbą ir paspartinti vakcinacijos procesą.

Kauno rajono savivaldybės gydytojas Paulius Žvinakis informavo, kad bus premijuojami tų medicinos įstaigų darbuotojai, kurių skiepijimo rezultatai gruodžio 10 d. siekė 80 proc. ir daugiau.

Kaip nurodo Kauno rajono savivaldybė, suvedus rezultatus, paaiškėjo, kad daugiausiai pastangų įdėjo Pilėnų klinikos kolektyvas, kuriam skirta 12 tūkst. 730 Eur suma.

Šioje klinikoje dirba keturiolika šeimos gydytojų, aptarnaujantys 11 548 pacientus. Premijas gaus 11 šios klinikos šeimos gydytojų, 10 slaugytojų ir 6 administratorės.

Klinikos „InMedica“ Garliavos padalinyje taip pat pasiekta gerų rezultatų, už kuriuos bus premijuoti 4 šeimos gydytojai, 4 slaugytojos ir 3 administratorės.

Raudondvario klinikos kolektyvą pasieks 6 premijos, VšĮ „Pakaunės PSPC“, „InMedica“ Domeikavos padalinį ir „MediCA klinka“ – po tris premijas. Pinigai gydymo įstaigas pasieks po gruodžio 21 dienos.

Gruodžio 16 d. duomenimis Kauno rajone paskiepyta 67,8 proc. gyventojų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA