Su sraigtasparniu nusileidęs Kalėdų senis kauniečius džiugino dovanomis | Kas vyksta Kaune

Su sraigtasparniu nusileidęs Kalėdų senis kauniečius džiugino dovanomis

Iš Laplandijos sraigtasparniu atskridęs Kalėdų senis trečiadienį džiugino Kauno mažuosius gyventojus ir ne tik. Miestu „BMW“ rogėmis važinėjęs ilgabarzdis dalino dovanėles sutiktiems miestiečiams ir galiausiai atvyko į Rotušės aikštę.

„Atskrido iš Laplandijos“, – prierašą prie vaizdo įrašo paliko Kalėdų Senio padėjėjas ir prasitarė, kad Senelis į Kauną atvyko su dideliu, kilniu tikslu.

Orui leidus pasinaudoti kabrioleto vežėčiomis, Kalėdų Senelio ir jo padėjėjų sulaukė Kauno darželiai, socialinės globos namai ir kitos įstaigos. Vakarop jaunuosius kauniečius svečiai iš Laplandijos džiugino ir prie pagrindinės Kalėdų eglės, Rotušės aikštėje.

Kalėdų Senio padėjėjas prasitarė, kad kauniečiai sulaukė praktiškų ir gardžių dovanų. Kartu su baltabarzdžiu Kauną taip pat aplankė ir briedis.

Dovanomis pavaišino ir mieste prie raudonų šviesoforų sustojusius vairuotojus.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad nutrūktgalvis Senelis dovanomis iš kabrioleto kauniečius džiugino ir prieš 2 metus. Tąkart Kalėdų Senelis Rotušės aikštėje iš savo automobilio grojo visiems gerai žinomas kalėdines dainas ir fotografavosi su mažaisiais kauniečiais.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA