Kaune „Aro“ operacijos metu sulaikytas vyras įtariama organizavęs narkotikų platinimo tinklą | Kas vyksta Kaune

Kaune „Aro“ operacijos metu sulaikytas vyras įtariama organizavęs narkotikų platinimo tinklą sulaikymo video

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus (KPONTS) pareigūnai likvidavo narkotikų platintojų gaują.

Ši grupė dideliais ir labai dideliais kiekiais Lietuvos miestuose platino narkotines bei psichotropines medžiagas. Dauguma grupės narių – anksčiau teisti ir kalėję už tyčinius sunkius ir labai sunkius nusikaltimus.

Ilgalaikės operacijos metu Marijampolės, Kauno ir Prienų miestuose buvo vykdomi sulaikymai, kurių metu slėptuvėse bei kitose vietose aptikti dideli ir labai dideli kiekiai narkotinių bei psichotropinių medžiagų: kanapių, amfetamino, MDMA, kokaino. Operacijos metu iš viso sulaikyta ir paimta per 8 kg narkotinių ir psichotropinių medžiagų, praneša Marijampolės apskrities policija.

Gruodžio 2 d. Marijampolės apskrities KPONTS pareigūnai kartu su rinktinės „Aras“ kovotojais Kaune sulaikė kaunietį, įtariamą didelių kiekių narkotinių medžiagų platinimu bei prisidėjimu prie narkotikų platinimo tinklo organizavimo Kaune bei kituose miestuose.

Kadangi ši grupė veikė ir pataisos namuose, gruodžio 3 d. Marijampolės pareigūnai kartu su Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnais, atliko didelės apimties kratą Pravieniškių pataisos namuose, kurios metu rasti tyrimui reikšmingi objektai.

Tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros prokurorai. Ikiteisminio tyrimo metu įtariamųjų ratas gali plėstis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA