Kalėdoms į Kauną atvyksta „Liūtas karalius” | Kas vyksta Kaune

Kalėdoms į Kauną atvyksta „Liūtas karalius”

Gruodžio 19 dieną, Kauno „Žalgirio” arenos amfiteatre, prieš pat gražiausias metų šventes įvyks, ko gero, vienas stebuklingiausių šios žiemos koncertų. Vilnius All Stars Gospel Choir, kartu su ypatinga vakaro viešnia – Monika Marija atliks gražiausius legendinio „Liūto karaliaus” kūrinius.

Choro bei Monikos lūpomis skambės Eltono Johno, Hanso Zimmerio ir net Beyonce aranžuotos kompozicijos. Esminis Gospel chorų bruožas – ypatingas dėmesys vokalui; gospel žanro išskirtinumas – itin stipri harmonija. Tai – ypač paveiki ir jaudinanti muzika, todėl „šiurpuliukai” tokiame koncerte – beveik neišvengiami.

Jau ne pirmus metus organizuojamame projekte, didelis dėmesys skiriamas atmosferai: gausus apšvietimas bei šviesų dailininko kurti šviesos efektai iliustruoja muziką, dainas; susidaro įspūdis, lyg stebėtumėte muzikinį vaizdo klipą.

Vilnius Gospel Choir ir Monika Marija / Organizatorių nuotr.

Kalėdiniame koncerte pasirodys ne tik choras ir Monika Marija. Muziką koncerte atliks gyva grupė, o visą šį įspūdingą pasirodymą dar papildys ir šokio teatro „SOLĖ” solistų kompozicijos.

„Liūtas karalius”, Vilnius All Stars Gospel Choras, Monika Marija, gyva muzikos grupė, šokėjai ir įspūdingi apšvietimo sprendimai užtikrins nepamirštamą vakarą, įspūdingiausią Kalėdų sutikimą ir pačius jaukiausius prisiminimus.

Į Vilniuje vyksiančius koncertus bilietai jau beveik išpirkti. Organizatoriai neabejoja, jog tuoj bus užpildyta ir Kauno salė.

Nepraleiskite progos. Tegul šios Kalėdos jums ir jūsų artimiems tampa – nepamirštamomis. Bilietus platina: bilietai.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA