Kaune vėl veiks Kalėdų Senelio paštas | Kas vyksta Kaune

Kaune vėl veiks Kalėdų Senelio paštas

Organizatorių nuotr.

Kaune įsikūręs prekybos miestelis „Urmas“ kauniečius ir miesto svečius pakvietė į Raudonajame pasaže įsikūrusią kalėdinių pramogų zoną, kuri pirmiausia skirta mažiesiems lankytojams. Čia jie galės parašyti ir išsiųsti laišką Kalėdų seneliui, šventiškai papuoštoje erdvėje vyks šeimų fotosesijos.

Po metų pertraukos į viešąsias erdves sugrįžta kalėdinės pramogos, kurių dėl pernai paskelbto griežto karantino beveik nebuvo, skelbia organizatoriai.

„Žmonės išties yra išsiilgę bendruomeniško šventės pojūčio, naujų atradimų, bendravimo. Jau iš pačių pirmųjų lankytojų nuotaikų, atsiliepimų ir degančių akių supratome, kad viso to tikrai labai trūko.

Mūsų kalėdinių pramogų zona veiks lauke, todėl čia be jokių apribojimų galės užsukti visi norintys. Žinoma, kviečiame visus laikytis saugumo reikalavimų ir nepamiršti, kad pandemija vis dar nepasitraukė“, – sakė prekybos miestelio „Urmas“ marketingo vadovė Dovilė Lengvenienė.

Kalėdų miestelyje su ketverių metų sūnumi apsilankiusi Jurgita sakė, kad čia praleistas laikas tikrai neprailgo. „Laiške Kalėdų Seneliui surašėme visus norus ir išsiuntėme. Labai patiko, kad aiškiai surašyti visi žingsniai, ką ir kaip daryti, tad tikimės, jog senelis gaus laiku ir tuos norus atsižvelgs. Pasigrožėjom papuošimais, pabendravom su kitais vaikais ir mamomis. Na, o labiausiai sūnui patiko pasisupti ant arkliuko“, – pasakojo kaunietė.

Beje, visi parašiusieji Seneliui laišką, sulauks ir jo atsakymo!

Gruodžio 5, 9, 10, 15–17 ir 20 dienomis 12:30–14:30 val. Kalėdinių pramogų zonoje vyks nemokamos lankytojų fotosesijos šventiškame fone, kurias atliks profesionali fotografė Eglė Gendrėnaitė.

Netoliese Kalėdinio pašto veikia ir Kalėdinė mugė, kur, kaip ir kitose prekybos miestelio parduotuvėse, galima atrasti pačių įvairiausių dovanų ar įsigyti kitų šventėms reikalingų dalykų: papuošimų, lempučių, fejerverkų, maisto šventiniams patiekalams.

„Mes visada išsiskyrėme pasiūlymų gausa, o šiemet tam skiriame dar didesnį dėmesį. Todėl sakome, kad jums tereikia atvykti į prekybos miestelį, o dovanos jau pačios jus suras“, – sakė D. Lengvenienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA