Įspėja aplenkti Raudondvarį: įstrigę spūstyje kalną patys barsto druska | Kas vyksta Kaune

Įspėja aplenkti Raudondvarį: įstrigę spūstyje kalną patys barsto druska

Spūstis Raudondvaryje / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Ketvirtadienio rytas tapo iššūkiu vairuotojams. Kauno gatvėse eismas apsunkintas, tačiau vyksta be didesnių spūsčių. O štai Kauno rajone, Raudondvaryje, vairuotojai įstrigę ilgam.

„Parašykit, kad aplenktų kelią. Nuo Kulautuvos iki Raudondvario kamštis”, – ketvirtadienio rytą praneša skaitytoja.

„Apsaugokite žmones nuo kamščių. Jeigu galite informuokite, kad nuo Jurbarko apvažiuotų Raudondvarį, nes kamštis nežmoniškas, stovim virš 3 val. ir dar jo nepravažiavę.. Kaunas mums dar nesišviečia”, – antrina dar viena skaitytoja.

Kaip skelbiama „Kas vyksta Kaune” grupėje, spūstis Raudondvario link formavosi jau prieš 7 val. ryto ir tęsiasi iki dabar. Anot vairuotojų, kamštis susidarė dėl slidaus Raudondvario kalno.

„Ryte 6.20 val. važiavau vien ledas nuo Raudės kalno. Mintis kilo su rogutėm nusileist”, – teigė „Kas vyksta Kaune” grupės nariai.

Vairuotojai tikina, kad Raudondvaryje esančioje „Express Market” parduotuvėje patys pirko druską, kuria barstė slidų kelią.

„Nusipirkom druskos Expresse ir ėjom kalną barstyt”, – komentuoja vairuotojai.

Kaip naujienų portalui teigė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, nuo 6 iki 9 val. ryto nebuvo įregistruota nė vieno eismo įvykio. Tikėtina, kad spūstis formuojasi dėl slidžios kelio dangos.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA