Kaune įamžinta sulaikymo operacija: „Volkswagen” vairuotojas paguldytas veidu į šlapią asfaltą | Kas vyksta Kaune

Kaune įamžinta sulaikymo operacija: „Volkswagen” vairuotojas paguldytas veidu į šlapią asfaltą

Ketvirtadienio rytą „Kas vyksta Kaune” grupėje paviešintas vaizdo įrašas, kuriame įamžinta sulaikymo operacija. Pirminiais duomenimis, vyras sulaikytas dėl narkotikų.

Vaizdo įrašas užfiksuotas Kaune, Varnių gatvėje, viešojoje erdvėje pasirodė apie 10.12 val. Internautai suskubo komentuoti, kad panaši sulaikymo operacija vyko ir Karaliaus Mindaugo prospekte.

„Prie „Akropolio” Aras komanda kažką irgi pas save pasisodino nesenai”, – teigė kaunietė.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, sustabdytame automobilyje rasta galimai narkotinių medžiagų.

„Šiandien, gruodžio 2 d., apie 09.50 val. Varnių g., Kaune, policijos pareigūnai sustabdė automobilį „Volkswagen”, kurį vairavo vyras (g. 1977 m.). Pas vairuotoją rasta galimai narkotinių medžiagų. Vairuotojas tyrimui pristatytas į gydymo įstaigą”, – rašoma komentare.

Kol kas nėra aišku, ar šie įvykiai gali būti susiję.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad šiandien pranešta apie sulaikyta narkotikų prekeivių grupuotę. Įtarimai pareikšti dešimčiai asmenų, kurie susiję su narkotinių medžiagų įgijimu, laikymu ir platinimu. Pas įtariamuosius buvo surasta keliasdešimt kilogramų narkotinių medžiagų, įtariama, juodojoje rinkoje jų vertė yra daugiau kaip 2 milijonai eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA