Avarija A5 kelyje: spūstis kausto įvažiavimus į Kauną | Kas vyksta Kaune

Avarija A5 kelyje: spūstis kausto įvažiavimus į Kauną

"Kas vyksta Kaune" grupės nuotr.

Penktadienio rytą pranešama apie didelę spūstį vakariniame aplinkkelyje. Vilniaus link eismas beveik sustojęs, informuoja kauniečiai.

„Kamštis nuo Akademijos iki Kleboniškio tilto. Kemšasi ir įvažiavimai į miestą, nes vairuotojai bando išvengti spūsties. Praktiškai nejuda eismas”, – praneša skaitytojas.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, eismo įvykis A5 kelyje, vakariniame aplinkkelyje, užfiksuotas apie 8 val ryto.

Vietoje dirba pareigūnai, informacijos, kiek transporto priemonių susidūrė, kol kas nėra. Apie sužalotus asmenis taip pat nepranešama.

Kiek anksčiau, „Kas vyksta Kaune” grupėje informuota, kad avarija įvykus ir A1 kelyje, už Kleboniškio tilto. Visgi apie eismo įvykį Islandijos plente informacijos pareigūnai neturi.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA