Kauniečių bėdos nesibaigia – iš čiaupo bėga juodas vanduo | Kas vyksta Kaune

Kauniečių bėdos nesibaigia – iš čiaupo bėga juodas vanduo

Skaitytojos nuotr.

Kauniečių bėdos dėl iš čiaupo tekančio juodo vandens nesibaigia. Šįkart į „Kas vyksta Kaune” redakciją kreipėsi vandens kokybe neapsikentę Šilainių mikrorajono gyventojai – geriamas vanduo periodiškai drumzlinas.

„Norėjau pasidalinti nuotraukomis vandens, užfiksuotomis ne pirmą kartą, daugiabučių namų kvartale, adresu Lazdynėlių – Eitkūnų gatvėse, Šilainiai”, – rašė moteris ir pridūrė, kad nuotraukos įamžintos sekmadienį apie 20 val. vakaro.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo „Kauno vandenų” Viešųjų ryšių specialistė Vaida Bytautė, bendrovė yra gavusi nusiskundimų dėl vandens kokybės Lazdynėlių ir Eitkūnų gatvėse.

„Į visus nusiskundimus buvo nedelsiant reaguota, stengiantis kuo greičiau išspręsti problemas. Anot bendrovės Eksploatacijos skyriaus specialistų, praėjusią savaitę minėtose vietose nebuvo vykdomi jokie planiniai darbai, todėl tai galėjo būti tik momentinis tiekiamo vandens drumstumas ir slėgio svyravimai”, – teigė ji.

Anot V. Bytautės, antradienį minėtose vietose praplautos vandentiekio linijos ir įvadai. Tąkart ji žadėjo, kad baigus darbus, bus paimti geriamojo vandens mėginiai laboratoriniams tyrimams atlikti ir vandens kokybei nustatyti.

„Puikiai suprantame, kad nemalonios išvaizdos vanduo sukelia neigiamą reakciją, tačiau norime patikinti, kad artimiausiu metu bendrovė pašalins šio momentinio drumstumo priežastis. Atsiprašome už laikinus nepatogumus”, – antradienį komentavo ji.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA