Smūgis S. Žukausko gatvėje: iš „Volvo“ priekio nieko neliko | Kas vyksta Kaune

Smūgis S. Žukausko gatvėje: iš „Volvo“ priekio nieko neliko

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Sekmadienį prieš vidurdienį vairuotojams smarkiai nepasisekė Eiguliuose. Čia susidūrė du automobiliai, matyti, kad bent vienas iš jų smarkiai apgadintas.

Vaizdais iš nelaimės vietos „Kas vyksta Kaune“ grupėje kauniečiai pasidalijo apie 11.20 val. S. Žukausko gatvėje, ties šviesoforu, esančiu prie stotelės „Eiguliai“, susidūrė dvi transporto priemonės.

Į „Audi“ čia rėžėsi „Volvo“ – šio automobilio priekis sumaitotas. Apdaužytos mašinos užtvėrė dvi priešpriešinio eismo juostas, laimė, kad smūgio momentu šios buvo tuščios.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoju, šis nurodė, kad pranešimas apie šią nelaimę neregistruotas. Reikia manyti, vairuotojai sutarė dėl kaltės ir užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Dar viena nemenka avarija sekmadienio rytą įvyko Taikos prospekto ir Ateities plento sankryžoje. Čia susidūrė „BMW“ ir „Volkswagen“ automobiliai.

Avarija Ateities plento ir Taikos prospekto sankryžoje / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Nors nuotraukoje matyti du policijos ekipažai, budėtojo duomenimis, čia iškvietimo taip pat nebuvo gauta – tikėtina, kad patruliai tiesiog važiavo pro šalį. Apskritai sekmadienis, anot pašnekovo, kol kas ramus.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA