Gausios ugniagesių pajėgos Taikos prospekte kaunietę ne juokais išgąsdino | Kas vyksta Kaune

Gausios ugniagesių pajėgos Taikos prospekte kaunietę ne juokais išgąsdino

Penktadienio popietę į vieną iš Taikos prospekto daugiabučių sugužėjo ugniagesiai, pro 9 aukšto buto langus veržėsi dūmai.

„Kažkoks labai didelis veiksmas Taikos pr., priešais „Hesburger” kitoj gatvės pusėj. Prie namo 4 gaisrinės, greitoji, TV. Ten šalia gyvenant jau neramu, kas nutiko”, – pranešė skaitytoja.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdybos duomenimis, apie 14.56 val. sulaukta pranešimo, kad Kaune, Taikos pr. 58, dega butas 9 aukšte. Pro langą ėjo liepsna, dabar daug dūmų. Langai pajuodę. Pranešėjai nežinojo, ar viduje buvo žmonių.

Anot Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus vyriausiosios specialistės, atstovės spaudai Džiugintos Vaitkevičienės, į įvykio vietą nuvykusiems ugniagesiams teko laužti šarvuotas duris. Buto viduje veikė dūmų jutiklis.

Apie 15.20 val. pranešta, kad bute degė fotelis, viduje žmonių nerasta. Šiuo metu vyksta laiptinės ir buto vėdinimo darbai.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA