Kauniečiai nusivylę naujuoju KFC: aptarnavimas lygus nuliui, maistas tragiškas | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai nusivylę naujuoju KFC: aptarnavimas lygus nuliui, maistas tragiškas

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Prieš savaitę Savanorių prospekte duris atvėrus greitojo maisto restoranui „Kentucky Fried Chicken“ (KFC), gatvėse nusidriekė garsiosios vištienos paragauti norinčiųjų eilės. Šiose prakiurksoję valandą ir daugiau, kai kurie klientai amerikietiškąja svajone gerokai nusivilia – interneto paieškos atsiliepimuose ir socialiniuose tinkluose gausu rūgščių pasisakymų apie pasaulinio tinklo satelitą Kaune.

Žinoma, nereikėtų sekančiais teiginiais nupiešto KFC vaizdo laikyti pakankamai objektyviu, mat geras aptarnavimas laikomas standartu, jo visai teisėtai tikimasi ir jo sulaukus menkesnis stimulas apie gerąją patirtį trimituoti, o nukrypus nuo standarto, susikaupusi įtampa komunikaciniu pavidalu atpalaiduojama klientams prieinamose masinio informavimo priemonėse.

Apdairu manyti, kad neigiamų atsiliepimų visuma atspindi tik dalį restorano darbo visumos. Vis dėlto, tose karčiose nuotrupose pakankamai detalių ir pasikartojimų, kad juos būtų galima laikyti neišgalvotais ir susijusiais su naująja vištienos meka Savanorių prospekte. Panašu, kad greito maisto piligrimams traukti prie traškios vištienos kaabos dar anksti.

„Google“ atsiliepimuose Kauno KFC vidurkis siekia 3,1, kuris sudarytas iš 51 atsiliepimo. Kai kurie jų – penkių žvaigždučių, be jokio komentaro, o kiti restorano klientai dosnūs aprašymų ir šykštūs žvaigždžių.

„Negeriama imbierinių meduolių latte ir sūdytos karamelės latte – ant viršaus užpiltas pienas matyt sugižęs ir „sutrauktas“ į rūgščius dribsnius. Tragiškai ilga 2 val. eilė, suparalyžiavusi sankryžą. Norint gauti Mix kibiriuką, reiktų laukti dar 30 min.“ – skundėsi Arūnas.

„Visiška katastrofa. Pirkome vidutinius komplektus, vienas Zingerio sumuštinis buvo tik bulkutė ir gabaliukas vištienos… ir viskas! Daugiau jokių priedų. Vidutinių bulvyčių porcija lygi 8 įdėtom bulvytėm. Tai kokia tada maža porcija? 1 bulvytė? Apie kolą nėra ką kalbėti, su tuo vandeniu kuriuo plovė kolos butelius supilstė mums į talpas ir atidavė. Apgailėtina“, – antrino Agnė.

Anoniminiuose komentaruose teigiama, kad „maistas kažkas siaubingo“. Zinger ir Fillet mėsainiai esą nei išvaizda, nei skoniu neprimena reklamuojamųjų. Apyšalčių KFC mėsainių paragavę kauniečiai skundėsi neskaniomis bandelėmis ir sausa vištiena. Filė piršteliai taip pat esą buvo sausi, o Pepsi nusigazavusi, neaiškaus skonio, tarsi sumaišyta su mineraliniu vandeniu.

„Niekada daugiau nesilankysiu Kauno KFC. Nes na, kaip administratore pasakė, kad čia – skonio reikalas! Bet tokio druskos kiekio nesitikėjau, neįmanoma valgyt. Ačiū, Kauno KFC, buvo labai neskanu“, – viešu „Facebook“ įrašu pasidalijo Raimonda.

Į KFC užsukę kauniečiai „Google“ atsiliepimuose kelis žodžius turėjo ir apie aptarnavimą, kuris esą „vertas lygaus nulio, o maisto kokybe tragiška“.

„Darbuotojai slampinėja kaip apsireiškusi „vadovė“. Vietoj to kad dirbtų, eiles mažintų, vaikštinėja prie mašinų. Ar verta stovėti eilėje į drive-in? Nemanau tikrai! Restorano darbo laikas 10-24 val., vadovė savavališkai jau 22 val. užrakina restorano salės duris. Nerekomenduoju“, – reziumavo vienas klientas.

Lankytojai apibendrino restoraną nesusitvarkant su žmonių srautu, laukiančiųjų pateikti užsakymą eilės didžiausios, po kelias valandas, o patys užsakymai esą visai nejuda.

Visgi tuose pačiuose atsiliepimuose buvo ir patenkintų specialiuoju pulkininko Harlando Sanderso receptu. „Labai skanūs aštrūs sparneliai: sultingi, traškūs. 10 balų, skanus šaltalankių gėrimas“, – konstatavo tas pats Arūnas.

„Skani vištiena. Puikus restorano vaizdas. Malonus aptarnavimas“, – teigė Vytautas.

„Tikrai reikėtų padirbėti su kokybe, ypač Zingerio, nebuvo tai ką valgiau panašu į Zingerį. Vištiena nebloga, na niekada nebuvau didelis fanas KFC, negaliu būti ir geras teisėjas. 5 žvaigždutės, kad nepasiduotumėte komentatoriams… Per tris dienas pašėrėte krūvą kraujo ištroškusių varguolių“, – juokėsi ir nosies nenukabinti ragino Eimantas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad KFC prie Muravos sankryžosatidarytas praėjusį trečiadienį, lapkričio 10 d. Tą pačią dieną aplinkinėse gatvėse, ypač Šiaurės prospekte, nusidriekė didžiulės naujovę išmėginti norinčių eilės, eismą net reguliavo policija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA