„Megoje” Juodąjį penktadienį keičia nuolaidų savaitgaliai | Kas vyksta Kaune

„Megoje” Juodąjį penktadienį keičia nuolaidų savaitgaliai

Organizatorių nuotr.

Paskutinį lapkričio penktadienį pirkėjai visame pasaulyje įprato būti stebinami Juodojo penktadienio (angl. Black Friday) nuolaidų ir įsigyti jiems reikiamų prekių ar kalėdinių dovanų iš anksto ir už kur kas mažesnę kainą. Pasaulinė pandemija vis dar koreguoja prekybininkų planus ir skatina ieškoti sprendimų, kaip suteikti pirkėjams galimybę apsipirkti pigiau ir užtikrinti maksimalų saugumą. Taigi prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ skelbia atsisakantis Juodojo penktadienio ir jį keičiantis lapkritį organizuojamais didžiaisiais nuolaidų savaitgaliais.

„Prekybininkai žino, kad Juodasis penktadienis – diena, kai pirkėjų srautai vieni didžiausių. Vis dėlto, rūpindamiesi savo lankytojų saugumu, jau praėjusiais metais Juodojo išpardavimų penktadienio atsisakėme – jį pakeitėme visą mėnesį trukusiais didžiaisiais nuolaidų savaitgaliais. Tokia prekybos organizavimo strategija pasiteisino, todėl ir šiemet prekybos centro lankytojus pasitinkame su šūkiu „Nuolaidos pirkiniams, pramogos vaikams“ ir pranešame lapkritį organizuojantys didžiuosius nuolaidų savaitgalius suaugusiesiems bei smagias pramogas vaikams“, – organizatorių pranešime spaudai cituojamas PLC „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros skyriaus vadovas Laimis Binderis.

Pasak L. Binderio, didieji nuolaidų savaitgaliai prasidės kiekvieną penktadienį ir truks iki sekmadienio vakaro. Kiekvieną savaitgalį bus taikomos nuolaidos vis kitos kategorijos prekėms: drabužiams, avalynei, galanterijos, interjero, grožio, namų apyvokos prekėms, gurmaniškam maistui ir pan. Prekybos centro valdytojai tikisi, kad tokia prekybos organizavimo strategija šiemet, kaip ir pernai, natūraliai išskaidys pirkėjų srautus, padės išvengti būriavimosi ir skubos apsiperkant bei užtikrins malonią apsipirkimo patirtį.

„Pirkėjų lūkesčių tyrimai rodo, kad prekybos centras jiems yra ne tik apsipirkimo, bet ir pramogų, malonių patirčių vieta, todėl lapkritį ne tik organizuojame didžiuosius nuolaidų savaitgalius, bet ir „Megos“ centrinėje erdvėje atveriame nemokamą žaidimų erdvę 4–10 m. vaikams“, – teigia PLC „Mega“ atstovas.

Iki lapkričio 28 d. PLC „Mega“ centrinėje aikštėje veikia teminės „Barbie“, „Hot Wheels“, „Playmobil“ žaidimų erdvės, kuriose vaikai gali išbandyti įvairius šių gerai pasaulyje žinomų gamintojų žaislus, iš arti pamatyti tikrą „Hot Wheels“ lenktyninį automobilį, nusifotografuoti Barbės pilyje ar paspausti ranką pačiam „Playmobil“ piratui.

Kad lankymasis žaidimų erdvėje būtų saugus, vaikai joje lankosi atskiromis grupelėmis, vienu metu čia esančių vaikų skaičius ribojamas, o į šią erdvę užsukančių vaikų prašoma dezinfekuoti rankas. Žaidimų erdvėje, kaip ir visame prekybos centre, vyresni nei 6 m. vaikai privalo dėvėti kaukes.

Pasak PLC „Mega“ atstovo L. Binderio, tikimasi, kad laikas, praleistas žaidimų erdvėje, ne tik užtikrins smagų laiką vaikams, bet ir padės apsispręsti, kokią dovaną Kalėdų rytą jie norėtų rasti po eglute, o tėvams – palengvins dovanų paieškas, padės išvengti nereikalingų pirkinių, prieššventinės skubos ir mėgautis ramiu švenčių laukimu.

Daugiau informacijos apie didžiąsias savaitgaliais taikomas nuolaidas, išsamų nuolaidų sąrašą, žaidimų erdvės taisykles ir lankymosi joje tvarkaraštį pateikiama prekybos ir laisvalaikio centro interneto svetainėje www.mega.lt. Norėdami užtikrinti maksimalų savo lankytojų saugumą, PLC „Mega“ valdytojai informuoja mažesnio pirkėjų srauto savaitgaliais sulaukiantys 10–12 val. ir 16–21 val., todėl būtent šiomis valandomis rekomenduojama atvykti tiems, kurie norėtų apsipirkti ne piko metu.

Organizatoriai primena, kad laikantis LR Vyriausybės nurodymų, į prekybos centrą įleidžiami tik Galimybių pasą ar jam prilyginamą dokumentą galintys pateikti asmenys, dėvintys nosį ir burną dengiančias kaukes. Vaikai iki 16 m. įleidžiami be Galimybių paso.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA