Artimieji prašo pagalbos: be žinios dingo iš Vilniaus į Kauną vykęs jaunas vyras | Kas vyksta Kaune

Artimieji prašo pagalbos: be žinios dingo iš Vilniaus į Kauną vykęs jaunas vyras atnaujinta: vyras atsirado

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Trečiadienį naujienų portalą „Kas vyksta Kaune” pasiekė pagalbos prašymas – dingo šeštadienį iš Vilniaus į Kauną vykęs 22-jų metų vyras. Asmens paiešką paskelbė ir policija. Apie 16.15 val. pranešta, kad vyras atsirado.

„Dingo L. Š. Būkit geri pasidalinkit, kam nesunku, reikalinga bet kokia informacija. Gal kas matėt. Iš Vilniaus savaitgalį važiavo į Kauną ir negrįžo atgal į Vilnių. Nežinom nei su kuo, nei kaip važiavo, nei kaip apsirengęs. Bet kokia informacija praverstų. Kreiptis telefonu: +47925***825 arba numeriu 112”, – rašoma pranešime.

Šią žinią patvirtino ir Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Somorokovskaja. Jos teigimu, lapkričio 6 dieną dingusio vyro paiešką paskelbė Telšių apskrities Mažeikių rajono policijos komisariatas.

Naujienų portalo tv3.lt duomenimis, iš Vilniaus į Kauną L. Š. turėjo vykti traukiniu. Kaip portalui teigė artimieji, vaikinas – iš Mažeikių, pastaruoju metu gyvena ir mokosi sostinėje.

Su „Kas vyksta Kaune” kontaktavę jauno vyro artimieji tikino neturintys visiškai jokios informacijos apie galimą L. Š. buvimo vietą. „Neturim visiškai jokios informacijos nei kas, nei kaip. Nėra už ko užsikabinti”, – teigė jie.

Dingęs vaikinas yra maždaug 180 cm ūgio, sportiško kūno sudėjimo, itin trumpų plaukų. Apranga nežinoma.

Papildyta 16.20 val.

Kaip naujienų portalą apie 16.15 val. informavo jaunuolio artimieji, nuo šeštadienio dingusiu laikytas vyras atsirado gyvas ir sveikas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA