Dar vienas tragiškas susidūrimas su sunkvežimiu: konstatuota moters mirtis | Kas vyksta Kaune

Dar vienas tragiškas susidūrimas su sunkvežimiu: konstatuota moters mirtis papildyta

/ Skaitytojo nuotr.

Antradienio popietę Kėdainių rajone susidūrė dvi transporto priemonės. Iš sumaitoto automobilio buvo vaduojama moteris, jai medikai konstatavo mirtį.

Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus vyriausioji specialistė, atstovė spaudai Džiuginta Vaitkevičienė praneša, kad Kėdainių rajone įvyko dar viena skaudi avarija.

15.18 val. Kauno apskrities ugniagesiai sulaukė pranešimo, kad 229 kelyje, važiuojant nuo Josvainių Cinkiškių link, sunkiasvorė transporto priemonė susidūrė su lengvąją, yra prispaustų žmonių, nežino, kiek sužeistų, kiek prispaustų.

Ugniagesiams nuvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad sunkvežimis nuvažiavęs nuo kelio, lengvoji transporto priemonė važiuojamojoje kelio dalyje.

„Gelbėjimo įranga iš pastarosios transporto priemonės vaduojama moteris. Lengvąja mašina važiavo moteris ir vaikas. Vaikas šiuo metu pravažiuojančių žmonių automobilyje, pirminiais duomenimis, nenukentėjo, jį apžiūri medikai. Vilkiko vairuotojas sąmoningas, šiuo metu GMP automobilyje”, – apie 15.38 val. teigė ji.

Anot Dž. Vaitkevičienės, kol vyksta laisvinimo darbai, važiuojamoji kelio dalis uždaryta.

Apie 15.45 val. konstatuota išvaduotos moters mirtis.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad vakar Raseinių rajone į vilkiką įsirėžė du automobiliai. Nelaimės metu sužeisti 8 asmenys, 1 žuvo.

Papildyta 16.34 val.

Anot Dž. Vaitkevičienės, vilkiko vairuotojas ir 9 metų mergaitė išvežti į gydymo įstaigą.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, nelaimės metu susidūrė automobilis „Škoda” bei krovininis automobilis.

Eismo įvykio metu žuvo „Škoda” 1990 metais gimusi vairuotoja. Kartu važiavusi 9 metų mergaitė pristatyta į gydymo įstaigą. Krovinio automobilio 1995 metais gimęs vairuotojas blaivus, jis taip pat pristatytas į gydymo įstaigą.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA