Rotušės aikštė tampa karštuoju tašku: į darbą paleido kumščius | Kas vyksta Kaune

Rotušės aikštė tampa karštuoju tašku: į darbą paleido kumščius

Kauno apskrities VPK nuotr.

Kauno pareigūnai prašo gyventojų pagalbos atpažįstant Rotušės aikštėje užfiksuotus kelis asmenis. Rugsėjo pradžioje čia sumušti du jauni vyrai, o kaltininkai nerasti iki šiol.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai atlieka tyrimą dėl viešosios tvarkos sutrikdymo, kuomet rugsėjo 5 d., apie 03.40 val., Rotušės aikštėje nepažįstami asmenys sužalojo du vyrus, gimusius 1995 m.

Kaip nurodoma Kauno apskrities VPK pranešime, vaizdo kameros užfiksavo asmenis, galinčius turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šiuos asmenis, žinančius jų buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskrities VPK Nemuno policijos komisariatą telefonu 8 700 65 093 arba rašyti el. p. ruta.miseviciene@policija.lt.

Kauno apskrities VPK Nemuno PK pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo sk. prokurorai.

Primename, kad tik prieš kelias dienas Kauno policija pranešė atliekanti kitą tyrimą dėl muštynių Rotušės aikštėje. Šis incidentas įvyko rugsėjo 12 d., o jo metu sumuštas vyras atsidūrė ligoninėje, taip pat sudaužytas nepigus telefonas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA