Stotelėje prie nepilnamečių atsisėdęs vyras pradėjo tenkinti užpuolusią aistrą | Kas vyksta Kaune

Stotelėje prie nepilnamečių atsisėdęs vyras pradėjo tenkinti užpuolusią aistrą

Vėlyvą šeštadienio vakarą į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytojos, norinčios įspėti kitus gyventojus apie galimai aistras tenkinantį vyrą mieste. Merginos užfiksavo vyriškį, kuris viešojo transporto stotelėje tenkino seksualines aistras.

„Norėjau parašyt dėl tokio žmogaus, kuris Kaune vaikšto prie merginų atsisėda prie jų stotelėje ir pradeda daryt seksualinius dalykus“, – rašė mergina.

„Mes buvome kartu su drauge abi esam nepilnametės ir jis tiesiog atsisėdo šalia manęs, aš kurį laika sėdėjau ir po to stotelės langų atvaizde pamačiau, kad jo ranka keistai kažkaip juda ir jis žiūri į mane. Atsisukau ir tiesiog viešumoje mūsų akyse save malonino, mes atsistojome su drauge nuėjome biškį toliau ir jis tiesiog vis atsisukinėdamas tai darė“, – šokiruojantį išgyvenimą nupasakojo ji.

„Aš net nežinau kur siųst, bet tiesiog noriu pasakyt, kad Kaune tokie žmonės vaikšto ir geriau būt atsargesniems“, – įspėjo ji.

Primename, jog praėjusią savaitę panašus kuriozas užfiksuotas prie vieno iš Kauno vaikų darželių, čia vyras aistras tenkino net dvi dienas paeiliui. Už nedidelį viešosios tvarkos pažeidimą vyrui buvo surašytas administracinio nusižengimo protokolas pagal LR ANK 481 str. 1 d. Už tai gresia piniginė bauda nuo 30 iki 140 eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA