Kaimynų pagalbos šauksmas: brolio šeimą išžudęs lenkas vis dar laisvėje | Kas vyksta Kaune

Kaimynų pagalbos šauksmas: brolio šeimą išžudęs lenkas vis dar laisvėje

R. Tenio ir Lenkijos policijos nuotr.

Lenkijos pareigūnai prašo pagalbos – penktadienį išplatinta ieškomo asmens nuotrauka. Įtariama, kad Lenkijos pilietis Jacek Jaworek nužudė 3 asmenis ir šiuo metu gali slapstytis vienoje iš Europos Sąjungos šalių.

„Lenkijos policijos pareigūnai prašo išplatinti ieškomo asmens nuotrauką. Lenkijos pilietis J. Jaworek, gim. 1969 m., įtariamas 3 asmenų nužudymu. Naktį iš 2021-07-09 į 2021-07-10, Lenkijoje, Borowce vietovėje, J. Jaworek nušovė savo brolį, brolio žmoną ir 17 metų amžiaus jų sūnų”, – rašoma Lietuvos policijos pranešime.

Anot pareigūnų, lenkas tuo metu vilkėjo juodus arba tamsiai mėlynus marškinėlius, pilką megztinį, mūvėjo džinsines kelnes, buvo apsiavęs baltus sportinius batelius. Asmens ūgis – 176 cm, stambus kūno sudėjimas. Ieškomas lenkas trumpų plaukų, mėlynų akių taip pat išsiskiria ir ypatinga žyme – ant dešinio peties 5–7 cm atauga, matoma per drabužius.

Asmuo yra ginkluotas ir pavojingas. Jo atžvilgiu išduotas Europos arešto orderis. J. Jaworek slapstosi vienoje iš Europos šalių.

Turintys informacijos apie minimą asmenį, prašomi susisiekti skubios pagalbos tarnybų tel. 112 arba skambinti tiesiogiai Lenkijos pareigūnams tel. +48 798 032 094.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA