Vidury Taikos prospekto užsiliepsnojo automobilis | Kas vyksta Kaune

Vidury Taikos prospekto užsiliepsnojo automobilis

Kauno vairuotojų nelaimės trečiadienį tęsiasi. Apie 16 val. „Kas vyksta Kaune“ pasiekė žinia, kad Taikos prospekte užsiliepsnojo automobilis. Į įvykio vietą išsiųsti ugniagesiai, gatvėje trinka eismas.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ grupėje šiek tiek prieš 16 val. dalijosi kauniečiai, nelaimė įvyko Taikos prospekte, ties Pašilės gatvės sankryža. Vairuotojai siūlo vengti šios atkarpos, kadangi dėl incidento stoja eismas.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis specialistas naujienų portalui nurodė, kad transporto priemonė degė atvira liepsna – į nelaimės vietą išvyko ugniagesiai, šiuo metu automobilis gesinamas.

Apie nukentėjusius žmones duomenų nėra. Taikos prospekto atkarpa tarp A. Baranausko ir Pašilės gatvių dėl incidento sunkiau pravažiuojama.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad atplaukus lietaus debesims, avarijos trečiadienį pradėtos fiksuoti viena po kitos. Vienas skaitytojas panašiu metu pastebėjo net tris eismo įvykius. Tuoj po vidurnakčio šiandien automobilis jau pleškėjo Šilainiuose, Šarkuvos gatvėje.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA