Visų šventųjų dieną Kauno keliuose ne visi vairuotojai šventai laikėsi blaivybės | Kas vyksta Kaune

Visų šventųjų dieną Kauno keliuose ne visi vairuotojai šventai laikėsi blaivybės

Kauno apskr. VPK nuotr.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas praneša, kad per Vėlines Kaune ir aplinkiniuose rajonuose buvo pričiuptas ne vienas girtas vairuotojas. Vienas iš jų buvo nulėkęs nuo kelio.

Pirmas „laimikis“ pareigūnams įkliuvo 11.40 val., Kauno r., Vilkijos k. Automobilį „BMW” vairavo neblaivus vyras (gim. 1986 m.). Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,51 prom.

Antras atvejis buvo užfiksuotas 13.20 val. Kaune, Šilainių pl. Automobilį „Citroen Jumper” vairavo neblaivus vyras (gim. 1979 m.). Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,41 prom.

Apie 17.25 val. buvo gautas pranešimas, kad Kėdainių r., Sviliukų k., automobilis „Audi A3″, vairuojamas neblaivaus vyro (gim. 1971 m.), nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,53 prom. girtumas. Dėl patirtų sužalojimų jis pristatytas į gydymo įstaigą.

Vakare, apie 18.05 val. Kaune, Sukilėlių pr., automobilį „Nissan Primera” vairavo neblaivus vyras (gim. 1978 m.). Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,33 prom.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA