Oficialiai paskelbta dar vienos Kaune be žinios dingusios paauglės paieška | Kas vyksta Kaune

Oficialiai paskelbta dar vienos Kaune be žinios dingusios paauglės paieška atnaujinta: paauglės rastos

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai vykdė 2007 metais gimusios E. R. paiešką. Nepilnametė spalio 25 d. buvo išėjusi iš namų Kaune, Anykščių g.

Dingusi mergina apie 167 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, šviesių plaukų (iki pečių), mėlynų akių. Išėjo apsirengusi rožinės spalvos paltu, mėlynais džinsais, avėjo juodus batus, rašoma Kauno apskr. VPK pranešime žiniasklaidai.

Asmenys, žinantys nepilnametės buvimo vietą, ją matę ar galintys suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, buvo prašomi kreiptis į Kauno apskr. VPK Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 64935, rašyti el. paštu justina.danilaite@policija.lt arba skambinti skubios pagalbos telefonu 112.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad Kauno pareigūnai ieškojo ir dar vienos nepilnametės – G. G. . Ji, pareigūnų duomenimis, spalio 25 d., apie 15.00 val. išėjo iš namų Kaune, Kulvos g. ir iki šiol negrįžo.

Pirmasis pagalbos prašymas surasti mergaites socialiniame tinkle „Facebook” pasirodė spalio 25 d. vakarą. „SOS. Dingo, jei pamatysit skambinkit 8607**445 arba 112. Vardai Gustė ir Enrika. Gali būti persidažę plaukus juodai“, – toks pranešimas su mergaičių nuotraukomis pirmadienį išplito viešojoje erdvėje.

Vėliau pasirodė informacija, kad mergaitės gali būti klasės draugės, o anot portalo lrytas.lt, mergaitės buvo prasitarusios bendraamžiams, jog ketina vykti į užsienį.

Papildyta spalio 29 dieną 11.23 val.

Kauno policija praneša, kad penktadienį, spalio 29 dieną, abi nepilnametės grįžo į namus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA