Po susidūrimo Neveronyse – „Opel“ skrydis ant stogo ir suniokota krepšinio aikštelė | Kas vyksta Kaune

Po susidūrimo Neveronyse – „Opel“ skrydis ant stogo ir suniokota krepšinio aikštelė

Skaitytojo nuotr.

Antradienis Kauno vairuotojams nesėkmingas. Po 16 val. avarija įvyko Neveronyse, po smūgio vienas automobilis čia vertėsi ant stogo, o kitas rėžėsi į krepšinio aikštelės tvorą. „Opel“ vairuotojas pristatytas į gydymo įstaigą.

Kaip matyti „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo nuotraukose, avarija įvyko Šiltnamių ir Karmėlavos gatvių sankryžoje. Vienai transporto priemonei apsivertus, važiuojamojoje dalyje pažiro nuolaužos ir vairuotojo daiktai, o krovininis automobilis įstumtas į čia pat esančią aikštelę.

Nelaimės vietoje dirbo visos specialiosios tarnybos.

„Apvirtusio automobilio vairuotojas išvežtas į gydymo įstaigą. Įtariama, girtas, bet tai tik prielaida“, – informacija pasidalijo įvykio vietą užfiksavęs kaunietis.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas naujienų portalui patvirtino, kad pranešimas apie avariją minėtoje vietoje gautas 16.44 val.

Ant stogo apvirtusio „Opel“ vairuotojas be sąmonės gulėjo išsviestas šalia automobilio, o nuo kelio nulėkęs „Volkswagen Crafter“ pralaužė krepšinio aikštelės tvorą.

Krovininio automobilio vairuotojas buvo blaivus, tuo metu prie „Opel“ vairo sėdėjęs asmuo išvežtas į Kauno klinikas, apie jo blaivumą duomenų kol kas nėra. Daugiau žmonių avarijos metu nenukentėjo.

Vietos gyventojai patikslino, kad krovininis „Volkswagen“ čia stovi dažnai ir nelaimės metu buvo tiesiog priparkuotas. Jo vairuotojas pasirodė paaiškėjus, kad į automobilį įskriejo „Opel“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA