Naujuose kotedžuose Giraitėje naktį zujo specialiosios tarnybos | Kas vyksta Kaune

Naujuose kotedžuose Giraitėje naktį zujo specialiosios tarnybos

Skaitytojos nuotr.

Sekmadienio naktį „Kas vyksta Kaune“ pasiekė informacija apie nelaimę Pušyno gatvėje. Pasirodo, čia kilo gaisras, kurio metu vienas žmogus nukentėjo.

„Giraitėje, Pušyno gatvėje kažkas įvyko“, – sekmadienį, apie 0.40 val. nakties pranešė „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja. Jos siųstoje švyturėlių nutviekstoje nuotraukoje matyti daug lauke stovinčių žmonių, suvažiavę greitosios medicinos pagalbos, policijos ir ugniagesių ekipažai.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje šiandien nurodoma, kad pranešimas apie Pušyno gatvėje (Giraitės k., Užliedžių sen.) degantį butą gautas spalio 24 d., 0.19 val. Pirmas ugniagesių automobilis į vietą atvyko 31 minutė po vidurnakčio.

Čia tuoj pat paaiškėjo, kad gaisras kilo dviejų aukštų, kotedžo tipo, mūriniame skarda dengtame name. Stipriai aprūko buto patalpos, sutrūko stiklo paketas, apdegė namų apyvokos daiktai, rūbai, 2 kv. m grindų dangos.

0.41 val. iš buto išneštas 37-erių metų amžiaus vyras, kuris perduotas medikams. Ugniagesių duomenimis, nukentėjusysis buvo apdegęs, bet sąmoningas. Dūmų detektoriaus būste nebuvo, įvykis tiriamas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA