Virš 100 taškų sumetęs „Žalgiris“ neturėjo bėdų su svečiais iš Kėdainių | Kas vyksta Kaune

Virš 100 taškų sumetęs „Žalgiris“ neturėjo bėdų su svečiais iš Kėdainių

„BC Žalgiris“ „Facebook“ puslapio nuotr.

„Betsafe-LKL“ čempionate titulą ginantis Kauno „Žalgiris“ toliau žygiuoja užtikrintai. Jures Zdovco treniruojami žalgiriečiai Kauno „Žalgirio“ arenoje užtikrintai rezultatu 102:77 (27:25, 22:6, 25:17, 28:29) sutriuškino Kėdainių „Nevėžį-Optibet“.

Susitikimo pradžioje du taškus pelnė Marekas Blaževičius, tritaškį smeigė Artūras Milaknis, Edgaras Ulanovas surinko penkis taškus, o du tolimus metimus pataikęs Mantas Kalnietis pridėjo aštuonis – 18:15. Tyleris Cavanaugh sumetė du baudų metimus, Nielsas Giffey ir Lukas Lekavičius pridėjo po vieną, Joshas Nebo įdėjo iš viršaus, o Karolis Lukošiūnas taip pat pataikė iš toli – 27:25.

Antrame kėlinyje K. Lukošiūnas, M. Kalnietis ir T. Cavanaugh realizavo po tritaškį, L. Lekavičius ir Paulius Jankūnas pataikė po dvitaškį, o M. Blaževičius pelnė keturis taškus, E. Ulanovas surinko penkis, o varžovų puolimą sustabdęs ir tik šešis taškus praleidęs „Žalgiris“ susikrovė pranašumą – 49:31.

Po pertraukos A. Milaknis pasižymėjo dvitaškiu, o tada net dešimt taškų iš eilės kauniečiai pelnė baudų metimais, kai po du įmetė L. Lekavičius ir P. Jankūnas, o šešis pridėjo M. Blaževičius – 61:39. Per likusias keturias kėlinio minutes N. Giffey, L. Lekavičius, K. Lukošiūnas ir T. Cavanaugh taikliai metė iš toli, o pastarasis dar pataikė ir vieną baudos metimą – 74:48.

Prasidėjus paskutiniam ketvirčiui J. Nebo pataikė iš po krepšio, N. Giffey ir K. Lukošiūnas buvo taiklūs mesdami nuo tritaškio linijos, o L. Lekavičius realizavo vieną baudos metimą – 83:55. Per likusią rungtynių atkarpą T. Cavanaugh surinko dešimt taškų, K. Lukošiūnas keturis, dvitaškį realizavo M. Blaževičius, o pergalę taikliu tritaškiu įtvirtino A. Milaknis – 102:77.

„Žalgiris“: T. Cavanaugh 19 (6 atk. kam.), K. Lukošiūnas 16, M. Blaževičius 14 (9 atk. kam.), M. Kalnietis 11 (12 rez. perd.), E. Ulanovas 10, L. Lekavičius 9 (4 rez. perd.), A. Milaknis 8, N. Giffey 7, P. Jankūnas 4 (5 atk. kam.), J. Nebo 4, T. Sargiūnas 0.

„Nevėžis-Optibet“: R. Kuksikas 16, M. Valinskas 14.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA