Naujas „Gintaro baldai“ salonas Kaune – per 1,5 tūkst. baldų po vienu stogu | Kas vyksta Kaune

Naujas „Gintaro baldai“ salonas Kaune – per 1,5 tūkst. baldų po vienu stogu

„Gintaro baldai“ / Organizatorių nuotr.

Spalio viduryje Kaune, adresu Draugystė g. 6A, duris atvėrė naujas „Gintaro baldai“ salonas. Moderniai išplanuotoje ekspozicijoje lankytojus pasitinka per 1,5 tūkst. skirtingų miegamojo, svetainės, virtuvės, vaiko bei darbo kambarių baldų, o juos pristatyti pasiruošusi patyrusi „Gintaro baldai“ konsultantų komanda.

„Naująjį saloną kūrėme atsižvelgdami į klientų poreikius bei dažniausiai jiems kylančius klausimus.  Salono ekspozicija išdėstyta taip, jog lankytojams būtų lengva įsivaizduoti, kaip pasirinkti baldai atrodys namuose. Baldai suskirstyti į atskirus ekspozicinius kambarius – svetainės ar miegamojo baldų sistemos suderintos su minkštaisiais baldais, miegamojo lovos – su papildomomis detalėmis, tokiomis kaip staliukai, foteliai ir kt.“, – sako „Gintaro baldai“ rinkodaros vadovė Kristina Mažulė.

Naujajame „Gintaro baldai“ salone eksponuojama daugiau nei 1,5 tūkst. baldų svetainės, miegamojo, virtuvės, prieškambario, vaiko, svečių bei darbo kambariams. Didelis dėmesys salone skiriamas minkštiesiems baldams. Klientai gali rinktis ne tik iš plataus ir išskirtinio jų asortimento, bet atlikti individualius užsakymus su pačių pasirinktais audiniais.

„Gintaro baldai“ / Organizatorių nuotr.

„Pagrindinis mūsų siekis – laimingas klientas. Aistringai dėl to dirbame, tobuliname verslo procesus, ieškome naujovių, stebime klientų poreikius. Būtent todėl itin dažnai galime pristatyti naujas kolekcijas bei išskirtinius baldus, atkeliaujančius iš Italijos, Danijos, Lenkijos, Ukrainos ir kitų pasaulio šalių. Tikime, kad mūsų klientas nusipelnė stilingų, šiuolaikiško dizaino baldų ir kokybės už prieinamą kainą. Tik savo klientų dėka nuolat augame ir stiprėjame“, – sako „Gintaro baldai“ rinkodaros vadovė.

Specialios atidarymo staigmenos

Baldų salone apsilankę pirkėjai atras ne tik didelį gaminių asortimentą, bet ir profesionalius patarimus bei konsultacijas. Į naująją parduotuvę persikėlė patyrusi, daugelio metų patirtį turinti „Gintaro baldai“ konsultantų komanda. Įdirbio bei susijusio išsilavinimo dėka salono komanda pasiruošusi patarti tiek baldų pasirinkimo, tiek jų integracijos į bendrąjį namų interjerą klausimais.

„Gintaro baldai“ / Organizatorių nuotr.

„Atidarymo mėnesį – spalį – kiekvieną penktadienį ir šeštadienį klientų lauksime su įvairiomis staigmenomis, tad ieškančius baldų, labai kviečiame apsilankyti ir pasižvalgyti“, – kviečia K. Mažulė.

Draugystės g. 6A įsikūręs „Gintaro baldai“ salonas dirba nuo pirmadienio iki šeštadienio. Darbo dienomis nuo 10 iki 19 val., šeštadieniais – nuo 9 iki 16 val.

Norinčius baldus įsigyti čia ir dabar, „Gintaro baldų“ atstovė informuoja, jog didžiąją dalį sandėlyje esančių populiariausių pirkėjų pasirinkimų klientas gali atsiimti iš karto po įsigijimo. Na, o užsisakius su pristatymo paslauga, baldai nurodytu adresu bus atvežti artimiausių kelių dienų bėgyje. Pristatymo paslaugos kaina – vos 10 Eur.

Daugiau informacijos apie „Gintaro baldų“ asortimentą bei salonus galima rasti ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA