Studentas prašo pagalbos: Kaune pavogta „Audi 80“ | Kas vyksta Kaune

Studentas prašo pagalbos: Kaune pavogta „Audi 80“ atnaujinta

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Ketvirtadienis apkarto į paskaitas Kauno kolegijoje apie vidurdienį atvykusiam vaikinui. Žmogus pasigedo savo „Audi 80“ ir naudingos informacijos turinčius kauniečius prašo padėti.

Kaip apie 18 val. paskelbta „Kas vyksta Kaune“ grupėje, ketvirtadienį pavogta „Audi 80“. Įrašu su praktiškai istorinės transporto priemonės nuotrauka pasidalijęs vyrukas prašė pranešti ką nors mačiusius žmonės.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su nukentėjusiuoju, šis nurodė, kad automobilis pavogtas iš Kauno kolegijos aikštelės. Į ją vaikinas atvažiavo 11.53 val., o automobilis, savininko žiniomis, nušvilptas 12.17 val.

„Mašinos vertė bendrai paėmus su vardiniu vairu, kolonėlėmis – apie 1000 eurų“, – nuostolius įvardijo jaunuolis, pridėjęs, kad apie įvykį informavo policiją.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad pranešimas apie Pramonės prospekte pavogtą automobilis gautas 15.32 val.

Policijos duomenimis, savininkas apie vidurdienį atvyko į kolegiją, o išėjęs po paskaitų transporto priemonės neberado. Studentas pasigedo ir raktelių – galimas daiktas, šie iškrito, o automobilį kažkas pasisavino juos suradęs.

Turintys naudingos informacijos raginami pranešti bendruoju pagalbos numeriu 112.

Atnaujinta 22.32 val.

„Audi 80“ savininkas „Kas vyksta Kaune“ ketvirtadienio vakarą nurodė, kad automobilis atsirado. Kaip sakė vaikinas, vagims sunkiai sekėsi vairuoti tokią mašiną, tad pasivažinėję ją tiesiog numetė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA