Praneša kauniečiai: evakuojamas Kauno „Depo“ | Kas vyksta Kaune

Praneša kauniečiai: evakuojamas Kauno „Depo“ parduotuvės darbas atnaujintas

Skaitytojų nuotr.

Pirmadienio pradžią Kauno apylinkėse tikrai netrūko veiksmo. Negana to, kad Ramučiuose smarkiai degė autoservisas, dar ir buvo pranešta apie prekybos centro „Depo“ evakuaciją.

„Depo“ ką tik pranešė, kad užminavo. Išvarė visus į lauką“, – rašė skaitytojas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budintis pareigūnas informavo, kad pranešimas apie galimai prekybos centre rastą sprogmenį buvo gautas 11.15 val.

Į vietą išsiųstos specialiosios tarnybos. Žinių, ar grėsmė reali, ar čia tik melagingas iškvietimas pareigūnas suteikti negalėjo, mat vietoje vis dar dirba specialistai.

Papildyta 13.10 val.

Kauno apskrities VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad į įvykio vietą ką tik atvyko antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai.

„Depo“ prekybos centre įvestas planas „Skydas“, evakuota apie 200 žmonių. „Aro“ pareigūnai apžiūrės patalpas ir įsitikins, ar išties esama grėsmės parduotuvės darbuotojams ir klientams.

Papildyta 14.16 val.

Kauno apskrities VPK apie 14 val. patikslino, kad „Aro“ pareigūnai patikrinimo metu sprogmenų nerado. Prekybos centro darbas atnaujintas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA