Tokios įžūlios vagystės kaunietė nematė per 15 darbo metų: atėjo, susirinko ir ramiai išėjo | Kas vyksta Kaune

Tokios įžūlios vagystės kaunietė nematė per 15 darbo metų: atėjo, susirinko ir ramiai išėjo papildyta

Antradienį į „Kas vyksta Kaune” redakciją ir kauniečius su pagalbos prašymu kreipėsi „Urmo” miestelyje apvogtos parduotuvės atstovai. Įžūliai parduotuvę apvogę jaunuoliai net nesivargino bėgti, numoję ranka į pardavėjos replikas, iš nusikaltimo vietos pasišalino lėtu žingsniu ir šelmiška šypsena.

„Susidūrėme su įžūlia vagyste „SPORT 4U” parduotuvėje prekybos miestelyje „Urmas”. Norėtume paprašyti kauniečių padėti atpažinti šiuos du jaunuolius. Apsaugos kameroms pavyko aiškiai užfiksuoti vagišių veidus. Įvykis užregistruotas policijoje”, – pagalbos prašymu dalijasi kaunietė.

Jos teigimu, antradienį, spalio 12 dieną, apie 17.20 val. du vaikinai įėjo į parduotuvę „SPORT 4U”, esančią prekybos miestelyje Urmas, Žaliojoje galerijoje.

„Neskubėdami, kaip įprasti klientai, rinkosi laisvalaikio drabužius, konsultavosi, bendravo su pardavėja. Vienas jaunuolis susidomėjo „Puma BMW” kolekcijos sportiniu kostiumu, nusprendė pasimatuoti prie kostiumo derančią „Puma BMW” liemenę, o kitas tuo metu išsirinko „Hummel” firmos striukę, „Adidas” firmos marškinėlius ir kojines.

Pasirinkę sau tinkančius dydžius jaunuoliai užuot nuėję link matavimosi kabinų, pasuko link išėjimo durų. Nekreipdami dėmesio į cypiančius apsaugos vartelius (prekės buvo su apsaugos magnetais), išėjo iš parduotuvės. Žinoma, nesusimokėję”, – teigė moteris.

Kaunietė teigia prekybos versle dirbanti daugiau nei 15 metų, bet su tokiu įžūlumu dar nebuvo susidūrusi.

„Aš jau daugiau nei 15 metų esu prekybos versle. Tenka susidurti su įvairiomis didesnėmis ar mažesnėmis vagystėmis. Vagys ateina pasiruošę specialiais krepšiais, kuprinėmis, kartais bando išlupti ar iškirpti apsaugos magnetus, palikdami drabužiuose skyles. Tikrai visokių situacijų esu mačius per tuos 15 metų, bet su tokiu akivaizdžiu cinizmu, nebaudžiamumo jausmu – atėjau, pasiėmiau ir einu, net nebandydamas slėpti, nebandydamas bėgti – susidūriau pirmą kartą”, – pasakojo ji.

„Apie visus vagystės atvejus visada informuojamame policiją, maksimaliai bendradarbiaujame tiriant vagystės bylas. Labai tikimės, kad pavyks ir šiuos jaunuolius surasti, kol jie neįsijautė į nebaudžiamųjų rolę”, – pridūrė moteris, ragindama skambinti trumpuoju telefonu 112, jei atpažinote įamžintus jaunuolius.

Papildyta spalio 18 d., 13.38 val.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė portalui patvirtino, kad prekybos miestelyje „Urmas“ spalio 12 d., apie 17.10 val., fiksuotas vienas pranešimas.

Kaip nurodė O. Vaitkevičienė, Pramonės prospekte esančioje parduotuvėje du nepažįstami asmenys išsirinko drabužių ir išsinešė juos nesusimokėję. Pirminiais duomenis, padaryta ne mažesnė kaip 350 eurų žala.

Policija dėl vagystės vykdo ikiteisminį tyrimą.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA