Tris kėlinius laikęsis „Žalgiris“ kapituliavo Pirėjuje | Kas vyksta Kaune

Tris kėlinius laikęsis „Žalgiris“ kapituliavo Pirėjuje

delfi.lt 2021/10/15 22:44
BC žalgiris Kaunas „Facebook“ nuotr.

Kauno „Žalgiris“ (0/4) Eurolygoje ir toliau pergalių sąskaitoje turi apvalų nulį. Pagirtinai pirmoje dvikovos dalyje kovoję Jure Zdovco auklėtiniai penktadienį svečiuose 68:83 (23:12, 16:24, 10:27, 19:20) nusileido Pirėjo „Olympiakos“ (3/1) krepšininkams.

Eurolygos ketvirto turo rungtynėse Lietuvos čempionams negalėjo padėti traumuoti Paulius Jankūnas, Janis Strelniekas ir ilgam „iškritęs“ Joffrey Lauvergne’as, tačiau žalgiriečių nusiteikimas nustebino varžovus.

Toliašaudę artileriją pasitelkę svečiai jau po pirmo kėlinio turėjo dviženklę persvarą 22:12.

Apsukų nemažinę J. Zdovco auklėtiniai skirtumą padidino iki 14 taškų (31:17) ir „Olympiakos“ žaidėjai bei sirgaliai išties atrodė priblokšti.

Vis dėlto po truputį aikštės šeimininkai ėmė artėti ir įpusėjus dvikovai komandas skyrė jau tik vos 3 taškai (39:36).

Po didžiosios pertraukos atrodė, kad Georgioso Bartzoko auklėtiniai nusipurtė paskutinius šalto dušo lašus – netruko išlyginti rezultatą ir ėmė sparčiai bėgti į priekį.

Įpusėjus paskutiniam kėliniui „Olympiakos“ pirmavo 20 taškų skirtumu (78:58) ir komandoms jau liko tik sutvarkyti formalumus.

Kitas rungtynes „Žalgiris“ žais spalio 21 dieną Kaune su Miuncheno „Bayern“, o „Olympiakos“ vyks į Maskvą, kur spalio 22 dieną susigrums su vietos CSKA.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA