Kauno „Žalgiris“ išvykoje rungtyniaus be P. Jankūno ir J. Strelnieko | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgiris“ išvykoje rungtyniaus be P. Jankūno ir J. Strelnieko

delfi.lt 2021/10/15 17:32
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkų laukia Eurolygos ketvirtojo turo rungtynės. Žalgiriečiai išvykoje susitiks su Pirėjo „Olympiacos“ komanda. Kauniečiams šiose rungtynėse nepadės Paulius Jankūnas ir Janis Strelniekas, jaučiantys blauzdos traumų padarinius.

„Olympiacos“ šį sezoną 75:50 įveikė Vitorijos „Baskonia“, 74:68 susitvarkė su Madrido „Real“, o trečiame ture tik po pratęsimo išvykoje 78:79 nusileido „Barcelona“ ekipai.

Graikų klubo strategas Georgios Bartzokas prieš rungtynes su „Žalgiriu“ sakė, kad komandoje yra dar daug taisytinų dalykų bei taip pat išskyrė faktą, kad Lietuvos komandos puikiai žaidžia krepšinį.

„Tikrai galime daug ką patobulinti savo žaidime. Mes tai padarysime per treniruotes ir rungtynes, – sakė G.Bartzokas. – Taip geros komandos tampa dar geresnėmis, tad tikiu, jog einame geru keliu. Mes vis tobulėjame.

Neturime laiko daugiau analizuoti rungtynių su „Barcelona“. Rytoj kovosime prieš komandą, kuri pernai mus du kartus įveikė ir įprastai užtikrintai žaidžia mūsų namų aikštėje. Žinoma, šiemet jie turi kitų žaidėjų, taip pat naujas treneris.

Jie prarado keturis ar penkis starto penketo žaidėjus, tačiau prie komandos prisijungė labai patyrę žaidėjai – Janis Strelniekas, Mantas Kalnietis ir Nielsas Giffey. Žinau, kad jiems trūks Joffrey Lauvergne, kuris yra traumuotas, bet vis tiek jie yra klasikinė Lietuvos komanda ir tai reiškia, kad jie žino, kaip žaisti krepšinį. Jie žaidžia intensyviai ir greitai. Gynėjai Lukas Lekavičius ir Emmanuelis Mudiay aštriai žaidžia su kamuoliu. Tai bus labai sudėtingos rungtynės ir mes turime būti pasiruošę.“

Pirėjo „Olympiacos“ ir Kauno „Žalgirio“ mačas įvyks šįvakar, 21 val. Lietuvos laiku.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA