Tragiškas vakaras Vilijampolėje: gaisras pasiglemžė dvi gyvybes | Kas vyksta Kaune

Tragiškas vakaras Vilijampolėje: gaisras pasiglemžė dvi gyvybes patikslinta

Antradienio vakarą Vilijampolėje užsiliepsnojo medinukas, gaisras pasiglemžė vyro ir moters gyvybes.

Apie gaisrą Vilijampolėje skaitytojai pranešė vidurnaktį. „Facebook” grupėje „Vilijampolė šiandien teigiama, kad iš degančio namo vyro kūnas išneštas jau be gyvybės ženklų, moters dar buvo ieškoma.

Policijos departamento duomenimis spalio 12 dieną apie 22 val. Kaune, A. Strazdo gatvėje, užgesinus gaisrą apleistame name, gaisravietėje rasti apdegę rasti apdegę nenustatytos tapatybės ir lyties kūnai. Gaisro priežastis nustatinėjama. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Pareigūnų pirminiais duomenimis, vienas mirusysis galimai 1960 metais gimęs vyras.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, atvykus į įvykio vietą pastatas jau degė atvira liepsna.

22.19 val. iš gaisravietės išneštas žmogaus kūnas, 00.20 val. rastas antro žmogaus kūnas. Namas buvo medinis, 10 m x 10 m, 1 aukšto, su mansarda, stogas dengtas šiferiu. Išdegė gyvenamojo namo kambarys su namų apyvokos daiktais, apdegė ir aprūko bei termiškai paveiktos patalpos. Iš dalies perdegė perdanga ir pastogė. Apdegė ir apanglėjo medinės stogo konstrukcijos.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA