Užfiksavo Laisvės alėjoje siautėjančią moterį: kabinėjosi prie visų iš eilės ir mėtė „Bolt“ paspirtuką | Kas vyksta Kaune

Užfiksavo Laisvės alėjoje siautėjančią moterį: kabinėjosi prie visų iš eilės ir mėtė „Bolt“ paspirtuką

Pirmadienio popietę „Kas vyksta Kaune“ pasiekė filmuota medžiaga iš Laisvės alėjos, kur agresyviai nusiteikusi moteris koneveikė praeivius. Keiksmais ji apdovanojo ne vieną, kentėjo ir „Bolt“ paspirtukas. Į incidento vietą buvo iškviesta policija, tačiau atvykę pareigūnai pikčiurnos nerado.

Vaizdo įraše matyti, kaip įtūžusi moteris taškosi necenzūriniais žodžiais, vaizdžiai patikina, kad jai nusispjauti ant teisėsaugos ir rusiškai siunčia praeivius. Priėjusi prie „Bolt“ paspirtuko, jį nuverčia, moters neatvėsina nė įspėjimas, kad bus kviečiama policija.

„Verta dėmesio moteris. Puolė už tai, kad sakiau nemėtyti paspirtukų. Vaikams bandė trenkti. Viskas vyko prie soboro, neaišku, ko pavartojusi moteris kabinosi prie visų žmonių, juos keikė ir visaip vadino. Pagal ją aš esu aborto liekana už tai, kad neleidau mėtyti „Bolto“ paspirtukų“, – pasakojo portalo skaitytoja.

Anot merginos, vėliau buvo iškviesta policija. Apie 15.30 val. nesulaukę pareigūnų jaunuoliai pasuko atgal į paskaitas, moterį Laisvės alėjoje fiksavo ir policiją esą kvietė daugelis žmonių.

„Galbūt atvyko kai aš jau išėjau, bet moteris dar ilgai blaškėsi po Laisvės alėją, kiek mačiau, ėjo į barus. Manau, ši moteris jau suimta. Kiek klausiau kavinės darbuotojų, policija buvo atvykusi“, – komentavo skaitytoja.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė žiniasklaidai Odeta Vaitkevičienė naujienų portalui patvirtino, kad apie Laisvės alėjoje aplinkoje nesiorientuojančią moterį pareigūnai praeivio pranešimo sulaukė 15 val.

Anot O. Vaitkevičienės, pranešime nurodyta, kad moteris blaškosi Laisvės alėjoje įsikūrusioje gėlių parduotuvėje, viduje yra be kaukės ir plūstasi necenzūriniais žodžiais. Visgi, pareigūnams atvykus į minėtą parduotuvę, nei jos viduje, nei pėsčiųjų gatvėje pranešėjo išvardytų bruožų moters pastebėti nepavyko.

Kauno pareigūnai taip pat nesulaukė nuo moters nukentėjusių asmenų pareiškimo, tad tyrimas ar aplinkybių patikslinimas nėra pradėtas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad už viešosios tvarkos pažeidimą gresia administracinė arba baudžiamoji atsakomybė, bauda pirmuoju atveju gali siekti nuo 30 iki 140 eurų, o itin agresyviai siautėjant – ir laisvės atėmimas iki dvejų metų. Už tyčinį turto sugadinimą, kai žala neviršija trijų bazinių bausmių dydžio, numatyta bauda nuo 50 iki 750 eurų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA