Kaune – pirmasis naktinis naujojo „iPhone“ pristatymas | Kas vyksta Kaune

Kaune – pirmasis naktinis naujojo „iPhone“ pristatymas

Organizatorių nuotr.

Šiąnakt oficialiai prasideda prekyba naujaisiais „iPhone 13“ telefonais ir šia proga visame pasaulyje vyksta prekybos pradžios renginiai. Pirmą kartą toks renginys vyks ir Kaune, naujojoje „Apple Shop“ parduotuvėje, įsikūrusioje Savanorių pr. 206A. Kartu su gerbėjais naktinės ir žinomi žmonės, o atėjusius stebins specialiai renginiui sukurtas šviesų šou.

Sulaukę pirmosios siuntos su didžiausia šio rudens technologine naujiena, „Apple Shop“ kauniečius kviečia į ypatingą naujųjų „iPhone“ modelių pristatymo renginį. Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį „Apple Shop“ parduotuvė Kaune, įsikūrusi „Topo centre“, pasipuoš įspūdingomis šviesomis – ją nutvieks specialiai renginiui skirtas lazerių ir šviesų šou.

Vidurnaktį atsivėrus parduotuvės durims, lankytojus pasitiks didžėjaus „Kinder Straik“ muzika ir specialiai jo grojamai muzikai sukurtas lazerių bei šviesų šou, o bendras šviesos įrangos kiekis prilygs įprastam koncertui. Naujųjų išmaniųjų telefonų modelių pristatymo renginį ves „Unboxing“ laidų vedėjas, „Apple“ fanas Šarūnas Tamulis, o jam talkins smagiomis, šimtus tūkstančių peržiūrų surenkančiomis parodijomis išgarsėjęs Edvinas Krupinskas.

Renginio metu laukiami visi, kurie nori pirmieji apžiūrėti bei išbandyti naujuosius „iPhone“ modelius patikus – ir įsigyti. Naktinėti „Apple“ fanams šį ketvirtadienį bus verta ir dėl to, kad vienas „iPhone 13“ telefonų savininkų iš „Apple Shop“ renginio išeis su „AirPods Pro“ bevielėmis ausinėmis.

Pristatymo renginys prasidės lygiai vidurnaktį iš ketvirtadienio į penktadienį, adresu Savanorių pr. 206A įsikūrusiame „Topo centre“ Kaune. Prekybos pradžios renginyje dalyvauti kviečiami visi norintys, o su savimi tereikia turėti Galimybių pasą ar jį atitinkantį dokumentą bei apsauginę veido kaukę.

Tuo pačiu metu toks pat įspūdingas renginys vyks ir Vilniaus „Apple Shop“ parduotuvėje, įsikūrusioje adresu Ukmergės g. 240 esančiame „Topo centre“, kur renginį ves Rolandas Mackevičius, o plokšteles suks DJ Mamania.

Naujojo „iPhone“ pristatymas / Organizatorių nuotr.

Viliojantys atnaujinimai

Jau netrukus vartotojus pasieks keturi skirtingi „iPhone 13” modeliai, iš kurių tikrai galima išsirinkti sau tinkamiausią įrenginį pagal jo dydį, funkcionalumus bei kainą. Pristatytos net penkios skirtingos telefonų spalvos: sidabrinė, auksinė, grafito ir nauja – dangaus mėlyna („Sierra Blue“). Prie visų jų „Apple Shop“ parduotuvėse gali būti derinami aukštos kokybės, stilingi ir saugūs „Magsafe“ aksesuarai: įvairių spalvų dėkliukai, piniginės.

Populiariausia spalva tarp pirmųjų pirkėjų – „Sierra Blue“. Net 40 proc. visų iš anksto įsigijusių naujuosius „iPhone“ rinkosi šią spalvą, o antrojoje vietoje pagal populiarumą liko „Graphite“ atspalvis, kurį rinkosi 20 proc. pirkėjų. Kitų spalvų gerbėjai pasiskirstė tolygiai.

Tarp pirmųjų „Topo centre“ pirkusių „iPhone 13” telefonus populiariausios buvo „Pro“ versijos: „iPhone 13 Pro“ pasirinko 40 proc., „iPhone 13 Pro Max“ – 38 proc. klientų. Telefonų talpai pirmieji „iPhone“ pirkėjai neteikė daug reikšmės ir dauguma rinkosi mažiausiai talpias versijas: 128 GB – 60 proc., o 256 GB – 33 proc. klientų.

Daugelis fanų ypač nekantrauja išbandyti „Cinematic Mode“. Šį filmavimo režimą turės abu „Pro“ serijos telefonai ir vartotojams suteiks iki šiol nepatirtą filmavimo kaip kine patirtį. Nauji fotografavimo stiliai, pagerintas „Makro“ bei nakties režimas leis išgauti dar aukštesnės kokybės nuotraukas. „iPhone 13“ ir „iPhone 13 Mini“ nuo senesniųjų modelių išsiskirs akivaizdžiai pagerinta ekranų raiška ir daugeliu kitų patobulinimų.

Daugeliui vartotojų labai svarbus pokytis – reikšmingai talpesnės naujųjų „iPhone“ baterijos, užtikrinsiančios iki 2,5 val. ilgesnį telefono veikimo laiką.

Susipažinti su naujųjų „iPhone“ modelių techninėmis specifikacijomis, pasirinkimo galimybėmis bei kainomis galima spustelėjus ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA